Jump to content

šinšila

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kita

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

šinšila pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. šinšila

    šinšilai

    Čia ne tik danai neparduoda pačių geriausių, niekas neparduoda, geriausi laikomi veislei. O kas dėl žvėrių kokybės, visur ES šalyse yra gerų ir nelabai, ką nusipirksi priklauso ne tik iš ko perki, bet ir už kiek perki. Yra augintojų, parsivežančių 1vnt. už 50-60Eur (iš Danijos), tai tokia kaina, tokią ir kokybę atitinka Šiuo metu yra visiška nesąmonė pardavinėti kailius aukcione. Lyginant dabartinio aukciono vidurkį su supirkėjų vidurkiu, kaina - panaši, bet įvertinant laukimo laiką ir tai, jog aukcionui siunčiami tik atrinkti kailiai, kai tuo tarpu supirkėjai ima viską, tikrai neverta gaišti laiko. Nebent augintojui aukcionas yra vienintelė vieta parduoti kailius.
  2. šinšila

    šinšilai

    Persistengti nereikia, nes greičiau pakenksi pačiam kailiui, nei bus naudos iš to. Tiesiog padžiovinus kailį 2 dienas ir per jį perbraukus peiliu, riebalo jau neturi atsirasti.
  3. šinšila

    šinšilai

    Už nenuriebintą kailį aukcionas ima papildomą mokestį, nes ta padaryti privalo jie patys, o likę supirkėjai tiesiog arba kainą sumažins, arba išvis nepirks tokio kailio. Manau, tikslas yra, tai daryti . Kaip suprantu, dar nebandei tokio kailio nusiųsti į KPH
  4. šinšila

    šinšilai

    Nei vienas protingas senas augintojas NEINA, eina tik tas, kuriam kišenė sako: pirk, čia pigiau , tik kažin ar atsiperka vėliau patiriami nuostoliai.
  5. šinšila

    šinšilai

    Toksinų gali būti tiek pašaruose, tiek medyje, tiek iš aplinkos. Šienas - tik gerai džiovintas, ne šiaudai, bet šienas. Kikoje į šieną prideda kvapiklių Avižiniai dribsniai gerai, bet tik po labai nedaug, keleta kartų per savaitę ir tik tuomet, kai gyvūnai yra visiškai sveiki. Avižos beto, laisvina vidurius. Vandenį reiktų šviežią duoti kiekvieną dieną, nes stovėdamas, jis palengva genda. Galite įpilti į vandenį obuolių acto, sena ir labai veiksminga priemonė nuo daugybės negandų : 1l vandens: 2 arb.šaukšt. acto
  6. šinšila

    šinšilai

    jokiu būdu, galima duoti kokybišką šieną
  7. šinšila

    šinšilai

    Ar į ūkį nepatenka katinai, šunys ar kiti gyvūnai? Ar nepastebėjote, kad gyvūnai sunkiau ar kaip kitaip kvėpuotų? Gal virusinė infekcija jas pričiupo. Na, apie Joniškio pašarus aš visgi nutylėsiu , per visą LT, visais laikais buvo daug negerų atsiliepimų ir nutikimų, Sunku ką pasakyti, nepamačius pačio gyvūnėlio (mirusio), galėjo kažkuo ir apsinuodyti. Pradžiai patarčiau duoti toksinus iš organizmo šalinančių papildų ir stebėti.
  8. šinšila

    šinšilai

    Antibiotikai duodami max 5 dienas, o ne savaitėmis Priežasčių reikia nuodugniai ieškoti, 1. Ar greitai pakeitėte pašarus? 2. Ar duodate šieną? 3. Ar gręžinio vanduo švarus? 4. Kaip dažnai keičiate vandenį? 5. Ar gyvūnai laikomi ant grotų, ar pjuvenų? 6. Ką narve jie turi graužti? 7. Ar viduriai užkietėję, ar normalūs? Dėl daniško pašaro, jei reikia, parašykite žinutę, duosiu telefono nr., kas jų turi.
×
×
  • Create New...