Jump to content

boxer

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius boxer

  1. Sveiki,

    dekui uz atsakyma,siaip as dar nieko neturiu apart ukininko pazymejimo,sklypo dar tebeieskau prienu raj.,ziuriu kad butu kazkur tarp Kauno ir Prienu.Aisku norisi nupirktikuo pigiau na ir kad susiekimas butu kuo paprastesnis ,o apie KKP zinau jog irgi reikalingas,praktiskai nuo jo ir viskas prasideda projektavime.Todel ir ieskau zmoniu kurie yra su tuo jau susidure ir zino kas po kiek siais laikais kainuoja ,kokius veiksmus reikia atlikti link uzsibrezto tikslo.

  2. Sveiki forumieciai,

    gal kas zinote kiek tada kainuotu ikurti avietyna kazkur 0,5 ha,panasaus dydzio soda (obelys ,kriauses,vysnios,slyvos).Taip pat idomu suzinoti kokia kaina projekto ukininko sodybai(gal kas zinote koki architekta Kauno raj. ar Prienu raj.)

    Aciu

  3. Sveiki, man irgi idomi sita tema ir gan senai ieskau kas galetu pakonsultuoti ukio ikurimo klausimais.Man labai idomu nuo ko reiketu pradeti.Zemes dar gal ir istengciau nupirkti iki kokiu 4 ha,bet po to kaip ka daryti:uz ka nama pasistatyti,nupirkti avieciu sodinuku ir cesnaku (ukininko pazymejima jau turiu).Ar galiu kur gauti kazkokia protinga parama na ir taip panasiai

    Dekingas busiu uz patarimus.

×
×
  • Create New...