Jump to content

boxer

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

boxer pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki, domina ūkininkai Lietuvoje , kurie augina avietes ir turi įrengimus atskirti uogas nuo kauliukų. Jei kas žinote ką nors ar pats turi šį įrengima - parašykite. Ačiū
  2. As kontaktavau tiesiogiai su "Farmet", tai pas juos perkant vienguba kainuoja 2000 euru.
  3. O gal tiksliau gali parasyti kokia tai laida ar kada ja rode?
  4. Norečiau pratęsti šia tema apie aliejus ir ju spaudima gal visdėlto kas nors bando šia veikla vystiti arba bent renka informaciją apie šią veiklą?
  5. boxer

    Česnaku auginimas

    Sveiki, gal kas zino kas per liga uzpuole mano cesnakus ir kaip su ja kovoti?
  6. Dar prisiminiau viena buda kuri perskaiciau kazkada jog puiki priemone yra cili pipiru tirpalas maisant su indu plovikliu arba zaliu muilu.
  7. Dar viena gera priemone yra purksti dilgeliu skysciu.Svieziai skintas dilgeles pamirkyti kelias dienas vandeni ir purksti po to tuo skysciu dar gerai ideti zalio muilo arba indu ploviklio.
  8. boxer

    ukio pradzia

    Sveiki, dekui uz atsakyma,siaip as dar nieko neturiu apart ukininko pazymejimo,sklypo dar tebeieskau prienu raj.,ziuriu kad butu kazkur tarp Kauno ir Prienu.Aisku norisi nupirktikuo pigiau na ir kad susiekimas butu kuo paprastesnis ,o apie KKP zinau jog irgi reikalingas,praktiskai nuo jo ir viskas prasideda projektavime.Todel ir ieskau zmoniu kurie yra su tuo jau susidure ir zino kas po kiek siais laikais kainuoja ,kokius veiksmus reikia atlikti link uzsibrezto tikslo.
  9. boxer

    ukio pradzia

    Sveiki, tai vis del to ar yra zinanciu kiek kainuoja ukininko sodybos projektas?
  10. boxer

    ukio pradzia

    Sveiki forumieciai, gal kas zinote kiek tada kainuotu ikurti avietyna kazkur 0,5 ha,panasaus dydzio soda (obelys ,kriauses,vysnios,slyvos).Taip pat idomu suzinoti kokia kaina projekto ukininko sodybai(gal kas zinote koki architekta Kauno raj. ar Prienu raj.) Aciu
  11. boxer

    ukio pradzia

    Sveiki, man irgi idomi sita tema ir gan senai ieskau kas galetu pakonsultuoti ukio ikurimo klausimais.Man labai idomu nuo ko reiketu pradeti.Zemes dar gal ir istengciau nupirkti iki kokiu 4 ha,bet po to kaip ka daryti:uz ka nama pasistatyti,nupirkti avieciu sodinuku ir cesnaku (ukininko pazymejima jau turiu).Ar galiu kur gauti kazkokia protinga parama na ir taip panasiai Dekingas busiu uz patarimus.
×
×
  • Create New...