Jump to content

ArturasN

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ArturasN paskelbtas turinys

  1. Sveiki. Turiu problema auginu darze ankstyvus kopustus nedauk bet keli jau sprogo galvos. Ko truksta? ir kas nutiko mano kopustams?
  2. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Nu jo zoles kaskokios sviesiai zalios. nes pradejo dykti kai palijo. Nu ateitis parodis.
  3. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Sveiki cesnakiniai. Turiu problema nupurskiau pries dvi savaites Fenix aisku 20% silpnesniu negu reikia bet ziuriu zoles vistiek auga. Ar galima butu nupurksti dar karta jei ne tai teks pirma augima kovoti su zolem.
  4. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Sveiki senai berasiau buvau tik skaitytojas. Kas susija su skilteliu dydziu tai galiu drasiai teikti kuo didesnes skilteles tuo didesnes galvos nes pernai pasodinau 2 kg is turgaus buvo labai dideles skiltys tai uzaugo tikrai dedeles galvos apie 8 cm skersmens. Nes kai pradejau cesnakus auginti tai kaskur perskaiciau kad mazesnes galvos uzauga didele galva tai atskyriau didesnius ir mazesnius tai skyrtumas akivaizdus.
  5. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Pasikartosiu attachment.zip
  6. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Tai aisku,kad kai issauses ir prades dygti zoles,nes dabar butu tas pats kas supilti chemikalus i ezera ir tiketis,kad isnyks zoles nu gal ir pravda durnas klausimas
  7. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Pas mane irgi sudyge bet laikosi dumble ieiti y dirva neimanoma uzklimsiu bet sudyge liktais visi 1-2cm. O kada purksti feniksa kada dirva issausesar daba. tai jauciu kad neapsimoka y bala purksti. ka manot.
  8. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Noriu paklausti ar gerai bus jei nuo zoliu auginimo nupurksiu randapu. nes saviskes prasiau kad nupirktu stompo ar fenixo tai va nupirko.
  9. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Matau jumoristu yra. zmogus klausia rimtai. jei jau sniego nera ir mazas plotas tai siaudais uzdengciau bent jau as. bet seip turetu viskas gerai buti. pernai man buvo kad izdygo apie 10 cm ir pasalo pora naktu -10 salcio paskui uzsnigo ir atleido per dvi dienas kai kurie nulepo bet paskui atsigavo.
  10. ArturasN

    Česnaku auginimas

    pasikartosiu Cia ne namu darbo aparatas vakar gavau emaila su pasiulimu jie vadina lenku gamybos mechanine pusiau rankine cesnaku sodinamoji? Jos kaina butu 5000 Lt. attachment.zip
  11. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Su supirkimu turetu viskas ok buti nes supirkejai irgi ruosesi turbut didesniam cesnaku kiekio anpludzio ir beto isikure cesnaku asocijacija jie turetu supirkineti didesny kieky aisku uz mazesny kilogramo kaina bet uztat parduosi didesny kieky. Tik aisku reiketu istoti y asocijacija parasai anketa ir jie nuspres ar priims trave ar ne. Metinis nario mokestis 100lt.
  12. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Speju kad gali buti kad cia jau isnagrinetos gal skiltelem bet tai irgi kosmine kaina.
  13. ArturasN

    Česnaku auginimas

    sutinku su tavim ''Laimonas'' kad cesnakai salcio bijo o ypac po tokio atodrekio ir jeigu dabar spusteltu be sniego -30 kokia savaite tai cesnakam butu kaput. bet jei butu pasikavoja po kokia maziausiai 50cm sniego sluoksniu tai tada izgyventu.
  14. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Pas mane tai viskas normaliai tik keleta dideliu galvu, pauksiu sulesta ir lb mazai ant zemes gulejusiu sudygo. Bandziau iskasti kelete bet jau neikisau kastuvo. uzsalo. Bet seip jauciu kad derlius turetu buti geras jei nespustels -30 nes zeme vandens turi ir neprisnikta o daba uzsalo.
  15. ArturasN

    Česnaku auginimas

    http://118.lt/imones/cesnaku-pramones-a ... ja/8305364 cesnaku augintoju asocijacijos visi rekvizitai. tel email ir.t.t.
  16. ArturasN

    Česnaku auginimas

    na rodos dar nebuvo +6, bet reikalas ko gero liūdnai atrodo... kaip pas jus reikalai? Velniava ir as ryt is ryto paziuresiu po to pranesiu nes pas mane irgi sniego nera dirvoij. keleta teks iskasti ir paziureti.
  17. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Moksliniais tyrimais yrodita kad cesnakus pasodinus skiltelemis ant sono ar net saknimis y virsu cesnaku kokybe beveik nenukencia.
  18. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Tai kad nzn baisiai kvailai atrodo nebent zymekly ykelsiu foto (zymeklis tai pazymi kur sodinti cesnakus, kokiu atstumu vienodu atstumu) nes noriu pasodinti lygiom eilem ir isilgai ir skersai kad lengviau butu kaupeti ir mulciuoti.
  19. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Jo as tai ruosiuosi sodinti spalio 13-20 diena savaitdaly pasidariau samadelka vageles daro agregata kad nereiketu si su kokiu kauptuku daryti vageles tai cia darys 4 iskart vienu traukimu. ir pasidarysiu dar zarstytuva kur uzertu cesnakus zemem tai nzn kaip gausis. bet kad lengviau bus tai bus lengviau. sodinsiu 6 arus.
  20. ArturasN

    Česnaku auginimas

    nu stai atejo cesnako sverimo diena aisku pasodinau mazai pabandymui 3 kg dideliu skilteliu ir 2 kg mazu skilteliu kaskur durnius perskaiciau kad kuo mazesni tuo geriau uzauga nu aisku klaida. Tai vat is tu 2kg uzaugo mazi tai juos suvartosiu virtuvei uzaugo 7.1kg ten kaskokia veisle tikrai ne " LT Ziemiai" O is 3 kg dideliu skilteliu "LT Ziemiai Prikasiau 28.3 kg Nors ir ligoti buvo. Lapai visai buvo nudziuve apie 50-70% bet nustebau kai pradejau kasti kad neblogi buvo. Kitais metais darysiu visai kitaip. Ir dar pabandziau pasodinti kaskokius ryskei vysnevos spalvos skilteles. tai va uzaugo. ir pabandem LTZiemius paragauti ir tuos Vysnevos spalvos skilteles tai tos vysnevos dauk astresnes.
  21. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Cia keleta idejau gal kam pravers kils kokiu minciu pacem pasidaryti toky aparata. cia dar kur lietuvoja galima nusipirkti video
  22. ArturasN

    Česnaku auginimas

    kiek zinau tai lietuvoja turi tik vienas cesnaku augintojas sodinamaja. jei neturi tai nusipirk nedauk kainuoja nei dauk nei mazai tik apie 28000lt Apie ji zino didzioji dauguma cesnaku augintoju, zmogus iesko gi alternatyvos, kazko gerokai pigiau. beto nereikia zeminti zmogaus. As atsiprasau jei yzeidziau tikrai nenorejau. kaskur maciau kaskoky rankiny aparata bet ten tinka sodinti svogunus tai nzn ar tinka cesnakam.
  23. ArturasN

    Česnaku auginimas

    kiek zinau tai lietuvoja turi tik vienas cesnaku augintojas sodinamaja. jei neturi tai nusipirk nedauk kainuoja nei dauk nei mazai tik apie 28000lt
  24. ArturasN

    Česnaku auginimas

    Sveiki vakar ir as nuemiau savo ligoniukus tikejausi menkesnio derliaus bet isejo neblogas vidutinius 6 cm skersmens aisku yra ir 8 cm. Kiek laiko reikia dziovinti cesnakus?
  25. ArturasN

    Česnaku auginimas

    jo pas mame tai visa lygu seimyna. bet nieko kitais metais darysiu visai kitaip paprasciau ir be jokiu experimentu aisku derliu turesiu tik mazesny
×
×
  • Create New...