Jump to content

Miinde

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Miinde paskelbtas turinys

  1. Sveiki, norejau uzklaust gal kas domejosi danieliu auginimu. Kokia vieneto kaina pateles, patino ? Kokio ploto vientui reikia misko (ir kokio tipo miskas, spigliuociai, lapuociai) ir kokio pievos ? Kokio ploto reikia kad jie daugintusi ? Ar reikalingas vandens telkinys ? Kiek ziema suvartoja sieno, obuoliu, avizu ? Ar numatomos kokios es ismokos ? Pradziai tiek
  2. ar kasnors bandet ziema serti moliugais ? nepaleidzia viduriu ?
  3. Miinde

    AVIU GANYMAS

    avys salnu nebijo, joms negerai dregnas oras. Ganykloj stovi namukas jos ten ir nakvoja, netgi ziema reikia avis isvaryti pasibegioti gryno oro kad pakankamai gautu kai sausa. Pernai naktim lapkricio menesi varydavau i tvarta, siemet speju jau suvarysiu tik galutinai uzdarant.
  4. Sveiki, kokiais grudais sheret avis ziema ? Ar butina duoti avizu ? Ar kazkokius misinius duodat ?
  5. Miinde

    AVIS APRENGS IR PAMAITINS 2012

    vat tas papkutes pas zmones maciau o man i rankas ir nepapuole
  6. Miinde

    Kergimas

    gal kas galit patarti kaip apsaugoti aveles nuo kergimo, gal kokie vaistai yra ar shiaip kokia gudri ideja, atskira ganykla suprantama, bet netinka.
  7. Miinde

    AVIS APRENGS IR PAMAITINS 2012

    Sveiki, kas dalyvavot seminare, ten kalbejo apie aviu maitinima kad pakelti eriuku atsivedimo kieki, minejo toki preparata Megalac FS40 ir FS80 kas zinot kur isigyti ir kokiom kainom, kazkaip nepavyksta rasti lietuvoje, beje gal kas turit visa ten destyta medzega ?
  8. Miinde

    Avių dantys

    cia ne apie liga bet apie dantis girdejau jog jeigu sienauji su rotorine ir ten kur daug kurmerausiu, sienapjove pasklaido smeli po siena, serent tokiu sienu greitai avys sudilina dantis. Cia toks ukininkas man pasakojo. Kazi kiek tame teisybes, nieks nesuisuret ?
  9. Miinde

    kaip apsisaugoti nuo sernu?

    pernai piemniu aptveriau buvo liux, siemet avizu uzsejas, per didelis laukas gaunasi tvert, nusienavau auksta pieva kokiu 3m plocio juosta aplink lauka gal pristabdys, bandysiu tempt virve ir kabint kokius barskaliukus paziuresim gal suveiks, o gal atsimins nuo pernai metu kad baltas sniuras kerta, idomu kaip su ju atmintim, bent jau suo visam gyvenimui atsimena karta gaves.
  10. ar kasnors bandet ganyte pelkeje, mane domina jei aptversiu pieva su pelke, ar avys netycia ten joje nenusitapins ?
  11. Miinde

    Aviu augintojai

    Sveiki, ieskau baronelio LJ apsikeitimui, Vilniaus rajonas. Noriu ne misruno. Jei ka galesiu savojo foto imest, bus tikrai didelis. 867113803
×
×
  • Create New...