Jump to content

rasoslasytis

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

rasoslasytis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. rasoslasytis

    Česnaku auginimas

    Sveiki, sakykite ar jau laikas tręšti česnakus?
  2. rasoslasytis

    Česnaku auginimas

    Sveiki, mes taip pat nusikasę savo 45 arus džioviname. Kol kas taip pat geriausia siūloma kaina Lietuvoje (pristatant keletą tonų) yra 7-8 lt. Bet nenorim pardavinėti po tiek. Brandinsim dar kurį laiką Baisiai daug teko darbo įdėti į šitą ūkį, tikimės po 10 lt parduoti.
  3. rasoslasytis

    Česnaku auginimas

    Sveika prisijungusi i česnakiniku būri čia laukiami visi kas augina česnakus,kuo daugiau žmoniu dalinasi patirtimi tuo lengviau prižiūrėti česnakus .Plotas ne mažas šeimai prižiurėti darbo užtenka ,foto nematau ,dabar toks laikas kad ka nors daryti neapsimoka liko apie 2 savaites iki kasimo,dabar belieka gero oro ir kaupti jėgas kasimui ,ju tokiam plotui tikrai prireiks. Malonu dalinsimės patirtimi ir mes kai tiko jos prikaupsime! O kol kas mokytis tik reik mums. Tai ką, kaip suprantu mums dabar liko dėl gražių orų. O tai ir ravėt jau nebeapsimoka? Man kažkaip panašu, kad už poros savaičių dar nereikės kasti jų, pakankamai gerai dar žaliuoja (foto jau matosi aname poste)
  4. rasoslasytis

    Česnaku auginimas

    Sveiki, česnakų augintojai! Ilgą laiką buvau tylusis skaitytojas, stebėtojas Jūsų įvairių patirčių, auginimo vingrybių. Pagaliau ir aš užsiregistravau, tad prašom priimti į savo būrį ir mus. Auginame beveik 50 arų žieminių česnakų, pirmi metai. Įkeliu foto, savo česnakų lauko, prieš savaitę buvom nuvažiavę ravėti, tai perėjus per lauką radau nemažai tokių gerokai apdžiūvusių, nuskurdusių česnakų. Sakykite ar reikia juos pašalinti iš lauko, kad kitų neapkrėstų? Ar tegu sau trunyja ir toliau? Sunku nuravėti tokius plotus labai, ir ypač liūdna, kad tokių lietingų orų 'dėka' vos nuravėjus žolės iš naujo prigyja ir toliau auga. Ir dar klausimas būtų dėl trešimo. Kitame lauko gale kažkodėl skurdesni česnakai auga ir taip ryškiai. Ar verta dar juos bandyti kuo patręšti? Ar jau be šansų, kad kas padės jiem paaugti?
×
×
  • Create New...