Jump to content

triušytė

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario triušytė paskelbtas turinys

  1. triušytė

    triusiu serimas

    Tai gal pagaliau, pradėsim diskusijas apie šėrimą, o ne apie tuos jūsų kombikormus, ekologiškus, neekologiškus, natūralius ar nenatūralius triušių auginimus...........jau tikrai nusibodo tie jūsų plepalai. Kurkit naują forumą, kaip kas čia ir paminėjo, ir diskutuokit į valias. Jums gal ir įdomu, bet daugeliui turbūt tai tikrai nusibodo
  2. triušytė

    triusiu serimas

    Žodžiu, kas kaip nori tas taip ir šeria savo triušiukus.Jei Asta nori ekologiškos triušienos,o niekuo nepasitiki, tai teks pačiai pirktis triušiuką, jį užsiauginti ir tada žinosi, kad tikrai valgai ekologišką mėsytę. Aš asmeniškai nenoriu duoti savo triušiams kombikormo, tai šeriu žole, duodu šakelių pagraužt, tik kad bėda su jaunikliais. Nuo tada , kai paragavo žolės jie daugiau nieko neėda nei morkų, nei burokų, nei grūdų. Gal tada apetitui sužadinti reik to pasūdyto vandenuko užpundyt????
  3. triušytė

    triusiu serimas

    Sveiki, uch tai čia verda karštos diskusijos O aš norėčiau gauti jūsų patarimą. Esu pradedančioji triušių augintoja ir nežinau ar verta, o gal ir būtina žole šeriamiems triušiams jaunikliams(3-4mėn.) duoti papildomai grūdų. Kai pradėjau šerti žole, jaunikliai apstojo ėdę grūdus.Tuomet grūdus nutraukiau. Dabar apžiūrinėju juos ir pastebiu, kad gal jie šiek tiek kūdoki. Gal be reikalo aš jiems neduodu grūdų???.
×
×
  • Create New...