Jump to content

LaurasG

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Utena/Vilnius

LaurasG pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. LaurasG

    Putpeles

    Siandien pasveriau kelis, tai 100-120g 34 dienos dabar. Yra ir mazu pora, ~40gr tik. Nu dabar lesa pastoviai tai manau dar augs edit: pasveriau visas, vidurkis tik 85g gaunasi. tai labai dideles pas tave Donatai, nes saltiniai raso japonines 120-140. ar ne japonines pas tave?
  2. LaurasG

    Putpeles

    Nipeli desiu is lauko, t.y. paukstis iskis galva is narvo ir kapses i ji (nipelis gi nepastoviai lasa, tik kaip paukstis kapteli snapu?). Taip maciau padaryta pas moteri is kurios pirkau. O po nipeliu pakabintas nedidelis indukas, bet kiek maciau tai visi sausi buvo.
  3. LaurasG

    Putpeles

    Sveiki visi. Na pradziuginot cia, kad galima nevartant perint, nes inkubatoriu kainos man kosmines, su vartymu ne mano rankom pagamint, o vartyt irgi nesamone atrode. Siaip stengsiuos pasdaryt kad kuo maziau laiko sanaudu butu. Girdyma darysu nipelini nuo bako, kokiu 10l, kazi 15 putpeliu kiek laiko jo uzteks? gal nespes sugert ir vanduo pasvinks? Galvoju gal vandeni davest ir i baka idet unitazo mechanzma kad nereiktu dapilinet. Donatai, as is Utenos, o pas tave ar yra faraoniniu putpeliu? Pas mane dabar 19 menesiniu, tiesa jos dar ne pas mane, kita sav pasiimu. man atrodo mazoka, reiks perint, bet kazkaip nesinori su tais paciais patinais, sakau gal apsimainytumem del veisles? As pirkau cia is vietines moteriskes, Jasoniu soduose prie Utenos. Rasai kad padeklus nuskuti, o nepatogiau butu itiesti laikrasti ar koki kartona? kiek daznai ji reiktu keist? Galvoju daryt narva tokio dydzio kad laikrastis kaiptik isitiestu.
  4. tai pagal koki straipsni? kad reiktu atlygint zala, ji turi buti padaryta neteisetais veiksmais, tuo tarpu akeciu uzkasime, ir dar savo sklype nieko neteisto. motyvai cia irgi nesvarbu, nes negali ilysti i zmogaus galva ir irodyti kad jis ten jas uzkase kad pakenkti butent tam ukininkui. motyvas ne visada turi reiksme baudziamojoj teisej, dazniausiai tik parenkant bausmes dydi, o civilinej juolab.
  5. kokios bedos gali tureti uzkases savo zemeje akecias?
  6. LaurasG

    AVIU GANYMAS

    Ar yra LT entuziastu gananciu avis sunimis? Uzsieny kiek zinau yra.
×
×
  • Create New...