Jump to content

Asta1966

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Asta1966 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Asta1966

    triusiu serimas

    Labas. Aš susirasinėjau su "Dimulia" ir jis rašė "o kiti dirba saziningai, turi sertifikatus is EkoAgro ir jiems nereikia kazkur kazko rodyt, taip pritraukinejant klientus" čia apie Jus tai supratau kad turit kaškoki apdovanojimą tik jo nenorit reklamuoti O čia apie Jusu gaminamus EKOLOGIŠKUS pašarus "Kas liecia pasarus - Ekologinius grudus pirkau is p. Daliaus (http://www.ekopasarai.lt), darzoves valgome patys ir 2 mazi vaikai, todel JOKIOS chemijos nededa niekur." Aš Jums neskambinau . Bet kadangi mane nukreipė į Jusu puslapi mes su "Dimulia" bendravom ir Jis mane apie tai papasakojo ... Tai kaip suprantu Jis cia yra didziausias melagis ,Jusu pšarai nėra EKOLOGIŠKI ir jokio ten EKOAGRO apdovanojimo nėra Na tai kaip čia tada su tuo "garbės žodžiu" kai gali tikėti pardavėju ? Manau atsakiau į visus Jusu klausimus . Tai visdėlto apsispręskite: Jūs norite triušienos ar pašarų ( o gal apdovanojimo nuo pašarų ) ??? Šeip tai noriu triušienos . Bet kai pradėjo siuliti ir "varyti" vieni ant kitu ... kaskaip pasidarė idomu ,kad nenusipirkčiau triušienos kaškokios neaiškios ,nes kiekvienas pardavinėja vis geresne už kitu . Na o kai parašė , kad šeria EKOLOGIŠKAIS grudais ... tai tapo visai idomu. O paskui sako "reikia tikėti garbės žodžiu"
  2. Asta1966

    triusiu serimas

    Labas. Aš susirasinėjau su "Dimulia" ir jis rašė "o kiti dirba saziningai, turi sertifikatus is EkoAgro ir jiems nereikia kazkur kazko rodyt, taip pritraukinejant klientus" čia apie Jus tai supratau kad turit kaškoki apdovanojimą tik jo nenorit reklamuoti O čia apie Jusu gaminamus EKOLOGIŠKUS pašarus "Kas liecia pasarus - Ekologinius grudus pirkau is p. Daliaus (http://www.ekopasarai.lt), darzoves valgome patys ir 2 mazi vaikai, todel JOKIOS chemijos nededa niekur." Aš Jums neskambinau . Bet kadangi mane nukreipė į Jusu puslapi mes su "Dimulia" bendravom ir Jis mane apie tai papasakojo ... Tai kaip suprantu Jis cia yra didziausias melagis ,Jusu pšarai nėra EKOLOGIŠKI ir jokio ten EKOAGRO apdovanojimo nėra Na tai kaip čia tada su tuo "garbės žodžiu" kai gali tikėti pardavėju ? Manau atsakiau į visus Jusu klausimus .
  3. Asta1966

    triusiu serimas

    kiek suprantu is jusu pasakymo,tai jums ir nesiule ekologisku Man siulė naturaliai užaugintus ant pasaru is ekopasarai.lt na ten tipo geriausi pašarai . Paklausiau apie sertifikata eko ukio ,atsake kad žmogus turi tik niekam nerodo ,nes nenori gyrtis . Na tipo reikia tiketi garbes žodžiu . Tai ir klausiu ar tikrai ten tokie tie pašarai ?
  4. Asta1966

    triusiu serimas

    Kas idomiausia Jus man kaiptik ir nerašet Bet va kas idomiausia kur rasti ta "sažininga pardavėja" . Man tai keistai atrodo jei pasivadini EKO o dokumento jokio patvirtinančio tai nera tai čia SAŽININGAS PARDAVĖJAS ? O jei yra dokumentas tai kodel juo nepasigyrti ir slėpti nuo visu ?
  5. Asta1966

    triusiu serimas

    Atleiskit ,gal aš čia biški ne i temą . Norejau nusipirkti triušienoe ,ir pradejo siuliti naturaliai užaugintu triušių . Kai pradejau prašyti įrodimų mane nukreipe i ekopasarai.lt tipo iš ten perka ekologiska pašara. Bet ten neradau jokio ekologijos sertifikato , jokio patvirtinančio dokumento ...išskyrus pavadinima Tai norejau pasiklausti ar tikrai ten tokie jau tie pasarai ekologiski ? Ar čia tik geras tinklapio vardas ? O su ekologija ten nieko bendro .
×
×
  • Create New...