Jump to content

MariukasLT

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario MariukasLT paskelbtas turinys

  1. MariukasLT

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Laikau lauke, bet nededu jokių tinklelių, kaip ten juos uždėti iš apačios?
  2. Suprantu,r85budr, pirko praeitais metais tą knygą.
  3. MariukasLT

    Česnaku auginimas

    Ir čia importuoti, o ne vietiniai
  4. MariukasLT

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Sveiki, Del OSB problemu dar nekilo, nors viena iš ploniausiu, nepastebėjau, kad graužtu ar draskytu. Bruselius apgraužė... bet nepasakyčiau, kad labai. Gal dar per jauni. Dėl tinklo šienui, tai 50x75, jau tankinau, nes begioja iš vienos pusės į kitą. Dėl žienos sezono nepakomentuosiu, dar tik pradedu, bet turiu galimybę padaryti narvus pastogei, tai rudeniop reikės pamastyti.
  5. MariukasLT

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Sveiki, Įvertinkit, praeito savaitgalio darbas, dar nevisiškai pabaigtas, bet jau nebedaug liko... Beje kaip manot ar ne per maži narvai, aukštis 45 cm priekis - 25 cm galas, gylis 60 cm, plotis/ilgis - 100 cm. Apatiniai narveliai dar perskirti 70 / 30
  6. MariukasLT

    Česnaku auginimas

    Sveiki, asmeniškai, aš pats laisčiau tai Karbamido ir amonio salietra, yra achemos iškart tirpalas, KAS-32 32% azoto. Purškiau ant lapų ir tik vieną kartą, galvoju busiu susivėlinęs, purkšta Birželio 8 dieną.
  7. MariukasLT

    Česnaku auginimas

    Sveiki, DONCIUKAS, kiek čia arų auginat?
  8. MariukasLT

    Česnaku auginimas

    neblogas pas tave purkstuvas, Beje kiek ha augini?
  9. MariukasLT

    Česnaku auginimas

    Ačiū Giliukaz, naudinga nuoroda man kaip pradedančiajam Klausykit, kadangi jau viskas pasodinta ir auga, su laiku ir derliaus nuėmimas, O man šiuo metu neduoda ramybės klausimas kaip česnakus džiovinti, skaičiau literatūroje, kad geriausiai, 35-40 laipsniu, kad visi kenkėjai žūtu, taip pat skaičiau, kad negalima ant saulės, bei reikia ventiliuoti. Prieš tai kiek suprantu česnakai turi būti nuvalyti, skaičiau, kad negalima plauti, nes gavus drėgmės gali įsimesti puvinys. Šiuo metu planuoju dėžutėse ir į šiltnamį (Šiltnamis specialiai džiovinimui, be jokiu daržovių ir laistymų), dar mastau ten pastatyti viena didelį ventiliatorių. Būtu smagu paskaitinėti, kaip kiti žadate džiovinti, kas auginate didesnius kiekius.
  10. MariukasLT

    Česnaku auginimas

    Sveikas Renaldai, Kokias trašas naudojai? Aš kaip tik šeštadienį nusipirkau Karbamido ir amonio salietra, KAS-32 (Achemos) Bet dar nespėjau nupurkšti. Gerai nuteikia tavo komentaras
×
×
  • Create New...