Jump to content

KestasU

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Šakiai

KestasU pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Nu siais metais tai is vis ta miksomatoze pasiutus. Jau baigiu visus triusius ismust. Nei vakcina nei kitos priemones nebepadeda. Net nebezinau ka daryt.
  2. Nu kogero sias metais vel prasideda. Jau net nezinau ka daryt. Vienas jau saldiklyje o dar apziurejau kad dar trijų akys pradeda patinti kogero ir situos reikes i puoda. nors visi skiepyti. Net nebezinau ar cia vakcina bloga ar cia jau virusas visai mutaves. Kogero reikes visus ismust ir kitais metai pradet is naujo.
  3. Prašau patarkit ka daryti. Susirgo patelė. Patele augina 10 triusiuku. Triusiukams dabar 2,5 savaites. Pateles ausys ir snukutis nuejes sasais ir juodom dėmėm. Visai nemaitina triusiuku. guli vangiai kampe ir tiek. Patele galima ir puoda, bet ka daryti su triušiukais. būtų lyg gaila visus pakasti? patarkit ka daryti tokiu atveju.
  4. KestasU

    Neatsiveda triušiuku

    Matai as sitas dvi pirkau jau sukergtas ir man uzgarantavo kad tikrai susikerge ir patikrintos. Na dar palauksiu iki 1 geguzes ir tada pas patina mesiu.
  5. KestasU

    Neatsiveda triušiuku

    Tai kad pagal mane vasaris cia nelabai prie ko. nes jos leistos kovo 26-27 diena. (o gal as neteisingai skaiciuoju) Del pilvo tai nesuprasi, abi jos didesnes per ta menesi pasidare. Gal nutuko
  6. Sveiki, kadangi esu tik pradedantis ir nelabai dar gaudausi visuose triušių reikaluose baisiai nepykit jei klausimas pasirodys kvailas. Turiu pora pateliu kurios turejo triušiuotis 04-25 diena. Viena patelė tvarkingai 25 dienos vakare pradejo temt siena i lizda, prisipeshe puku ir t.t. (vienu zodziu pasiruose) O triusiuku neatsivede nei 25 nei 26 nei siandien ju nematyti. o puku su kiekvienu rytu vis daugiau pripesta. Kur cia gali būti problema? O kita patele tai tik sieno pritempe i lizda ir tuo viskas uzsibaige, nei puku , nei triusiuku
×
×
  • Create New...