Jump to content

Česnak

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Česnak

  1. šiemet labai "nudegiau" su Durpetos durpemis, pasejau agurkus, kai sudygo, tai 2 sav. raitesi ir neaugo netgi pasodinus, kol saknys nepasieke dirvos grunto. Kiek girdejau pries kelis metus Kedainiuose taipogi daug darzininku "nudege "su durpetos durpem, nors šita kompanija okupavusi senukus ir kt parduotuves, bet šios kompanijos durpiu daugiai NEPIRKSIU, kai paskambinau ir pasakiau apie situacija, tai is durpetos jokios reakcijos nei atsiprasymo, nei pasidomejimo kas ir kaip, o man DIDŽIULIAI NUOSTOLIAI.

    Sveiki, daržininkai. Norėčiau pasiteirauti, kaip jums šiuo metu reklamuojamas sliekų biohumusas? Gal kas žino kiek jis kainuoja?

  2. Sveikinu prisijungus naujokus prie musu forumo. Greit mes tikriausiai ir fanais patapsime Česnakų auginimo :) Cesnak. iš Plunges gražūs tavo česnakai, o pirmoje nuotraukėlėje matosi tokios granules aplink juos ar nebus trasos ? minėjai kad treši vien ti biohumusu. ?

    Dėkui už pasveikinimą. Aiškinuosi: :icon-rolleyes: per žiemą daržiuką vaišinom medžio pelenais. Tuo pačiu dar dariau eksperimentą - sodinau vieną eilutę į padarytą vagutę dėliodamas bet kaip.( antroje nuotraukoje pirma eilutė iš kairės). kaip matote, ji niekuo nesiskiria.

  3. Sveiki, cia vaizdai is vieno mano sklypelio, kituose sklypeliuose vaizdelis panasus. Sudygo turbut visi 100%. Keista net tie sudyge, kurie buvo paknisti laukiniu gyvunu, skiltele iskasta buvo ir perziemojo be sunkumu pavirsiuje, saknis suleido zemyn, o laiskus isleido aukstyn...

    Pavasarinis tresimas, atliktas, lauksim dabar kada pradzius, papurensim dirba, zole israusim...

    Sveiki "konkurentai". Esu žemaitis iš Plungės.

    Mano stažas šioje srityje 15 metų. Daugiausiai auginau 10 arų. Šiemet - 5. Skirtingai nuo šiame forume dalyvaujančių - nenaudoju jokių mineralinių trąšų. Dirvožemį praturtinu biohumusu. Tai pati ekologiškiausia visų daržovių trąša. O man ir pigiausia, nes auginu kalifornijos sliekus. Apie veislę. Česnakai žieminiai lietuviški. Skiltelės didelės, po 5-6 taisyklingai išsidėsčiusios aplink žiedstiebį. lukštas turi violetinį atspalvį. Labai branginu šią veislę. Sudygo gerai. Dirvožemis - priemolis. Iki šiol sodinome rankiniu būdu, naudodami nesudėtingą įrankį vienodoms duobutėms daryti. Šiemet gal pavyks įkinkyti traktoriuką. Prikabinsiu keletą savo daržo nuotraukų.

    post-9859-141521806926_thumb.jpg

    post-9859-141521806938_thumb.jpg

×
×
  • Create New...