Jump to content

ausre

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ausre

  1. Laba nu nededa man tos putpeles :icon-mad , jau nzn ka daryt su jomis, bet ir senutes apstojo. inesiau db jau i tvarta kur tikrai silta tik db del sviesos abejoju tai vot. Tokios nekokios naujienos pas man.gerai tik tas kad senukes atsigavo plunksnu atzvilgiu nes beveik jau nebeplikom kuprom. o joms uztektu tos taupancios lempos sviesos?

  2. Sveiki na pas mane narve naujam vistiek kazkas blogai viena putpelyte kakliuka apsidraske neblogai hmm kur problemos ieskot nzn :eusa-think: atrodo darom viska kaip ir pas kitus nu bet nazinau kaip jos sugeba susizaloti ir cia ne tas variantas kai vienos kitas musa .

  3. tai va kad as tai nusikalteli priciupau nes snapas jo visas kruvinas buvo,o kodel jis jas kapoja vis tai nesuprantu ir vis naujas apkapoja, jauciu ir sita vargse be akytes bus nes susitraukusi visa :( . sendien perku kita tinkla bandysim perdarytnarvus ir tada ziuresim arspresis kas ar ne.vakar dar kiausinio luksto dziovinto daviau.

  4. Nu jauciu mano naujasis patinas man kapoja visas kitas putpelaites :icon-evil: sendien dar viena vargse istraukiau apkapota , nu jauciu jo jau gret nebeliks pas mane.Dar va man tos suaugusios niekaip neatauga plunksnos visos apsisere labai kaip joms padeti atgauti plunksnas? mazylei auga jau sparneliu plunksnos formuojasi smagu matyti besikeiciancius :D

  5. Labuka, nu pas mane dar 2 apgriauztos ir kazkodel nustojo deti man jos :eusa-doh: vargses patinelis be akytes vienos taip gaila man ju, bandziau vel visusi kruva suleisti tai gaidukai kapojasi is karto tai tenka tas 3atskirai laikyti.ir galvoju ar ne patys jie taip susikapojo. o klausykit kur tinkla perkat as vln ir mokivezi ir ermitaze neradau :eusa-think: . MilkR gal pardavimui turesi vienadieniu?mes vietinei butu faina isigyti dar paukstuku.

  6. Labuka, mirtishe gal daigu turetum ir is kurio krastelio? aiskugerai butu kadair parduoti bet seip daugiau apie savo seima galvoju,mes visi labai megstam braskes. va jau greit baigsim zeme ruosti tai jau ir daigeliu reik. o dar kuo tresti ar netresti?

  7. oi jau smelio tai jos kiekviena diena gauna pas mane, matai kai pries tai buvo susipese gaidukai kai matesi kad apkapotas o sitas vargsas biski per daug ziauriai. jauciubus ziurkes darbas bo ir kiausiniu man jau trukti pradejo :eusa-think: nu zarazos. as savo gamyba parodysiu kure diena, pas mane biski minusu yra.

  8. Laba as cia naujoke pas jus pasiskaitineju vis ir planuoju seis m,etais prasiplesti savo braskyna. Noreciau braskiu tureti visai vasarai nes jau dabar pas mane ju nebera baigesi, kokias veislias patartumet ir gal kas daigelius parduodat? Pas mane visai idomei jos derliu dave vienos issilapavo ir nieko nedave kitos tarpai dave tarpais ne ?

  9. Sveikinimai dideliausi, pasirodyk narvelius, idomu juk kokiu gudrybiu primastot. O va maniski gaiduka kazkas apkramte gerokai :( visa galvyte apgriauzta ir akytes jauciu nebetures, idomu ar cia ziurke kokia pasidarbavo ar kas tai kitas, nes jei butu susipese nebutu taip.

    Man dar va idomu ko jos tokios pasisiaususios vaiksto visos?nuo ko jos siausiasi? Ir dar 2 nustojo kiausinius det, ar gali buti del to kad ta gaideli iskeliau is narvelio? pasarai nesikeicia.

×
×
  • Create New...