Jump to content

ausre

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    moletai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ausre pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

0

Reputacija

  1. ausre

    Putpeles

    viena senuke su jauniklemis suleistatai ta isridena ir is jaunikliu gal 1-2 deda nes parsinesu po 2-3kiausinius,o senukes kitos nebededa visai tai va
  2. ausre

    Putpeles

    Laba nu nededa man tos putpeles , jau nzn ka daryt su jomis, bet ir senutes apstojo. inesiau db jau i tvarta kur tikrai silta tik db del sviesos abejoju tai vot. Tokios nekokios naujienos pas man.gerai tik tas kad senukes atsigavo plunksnu atzvilgiu nes beveik jau nebeplikom kuprom. o joms uztektu tos taupancios lempos sviesos?
  3. ausre

    Putpeles

    o kur tu tuos zuvu miltus perki?
  4. ausre

    Putpeles

    NEA nesuprantu kas joms visko duodu ka ir kitoms ir ne velnio nei vieno kiausinio neisridena jos man. gi negali buti per salta ir is senuju tai dvi tai 3 nededa gal tos pacios nzn
  5. ausre

    Putpeles

    pas mane da vei vieno na tikiuos greitu laiku jau ir pas mane des
  6. ausre

    Putpeles

    nu kad as abejojuarcia taip man ta kakla suvarytu putpeles ? na milkR dar kiausiniai nerieda?
  7. ausre

    Putpeles

    tai va kad pas mane tik sonai ir priekis dengtas tinklu, virsus ir galine siena dengiau plastiko plokste.matyt ten kur jos lesa kazkas negerai . man taip gaila tuos patinukus kirsti
  8. ausre

    Putpeles

    Sveiki na pas mane narve naujam vistiek kazkas blogai viena putpelyte kakliuka apsidraske neblogai hmm kur problemos ieskot nzn atrodo darom viska kaip ir pas kitus nu bet nazinau kaip jos sugeba susizaloti ir cia ne tas variantas kai vienos kitas musa .
  9. ausre

    Putpeles

    Mano panos jau atskirtos nei vieno patino neduodu reik gal 2 ideti , ale man jau sertis pradejo sendien pilna plunksnu radau
  10. ausre

    Putpeles

    Na jei neklystu pas mane 8 patineliai ir 13 paneliu, teks delikateso paragauti aciu milkR uz greita atsakyma
  11. ausre

    Putpeles

    Sveiki reik pagalbos kokias angas darot lesyklose?kiek joms uztenka galvytei iskist lab reik atsiprasau jei kartojuosi su klausimu.
  12. ausre

    Putpeles

    LAba, kiek ritinai? o tu jau duodi ka nors be kombinuotu pirmiems ritusiems ? gal dar galetum pasakyti kokio ismatavimo tavo narveliai ir po kiek tu ju laikai? jau ryskeja gaidukai tik sunku bendra skaiciu surinkti ju kai tiek laksto.
  13. ausre

    Putpeles

    labuka,tylu pas mus. as tai nesuprantu savuju putpeliu nugaros nusisere kas cia joms darosi jauniklei tai laksto visi laimingi.
  14. ausre

    Putpeles

    Nu jo joms pas mane havajai sendien slieku uzdaviau palepinu biski. nu reiks uzdengti sendien ryt palaikyt ziuresiu tada.
  15. ausre

    Putpeles

    tai va kad as tai nusikalteli priciupau nes snapas jo visas kruvinas buvo,o kodel jis jas kapoja vis tai nesuprantu ir vis naujas apkapoja, jauciu ir sita vargse be akytes bus nes susitraukusi visa . sendien perku kita tinkla bandysim perdarytnarvus ir tada ziuresim arspresis kas ar ne.vakar dar kiausinio luksto dziovinto daviau.
×
×
  • Create New...