Jump to content

kuksiene

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius kuksiene

  1. o kodel galvoji kad ten bus pigiau? visa esme, koki kieki perki, jei pirksi kelis maisus, tai kad ir afrikoj daug mokesi. jei perki dideli kieki, tai jau galima ir cia pigiai gauti. gal lenkjoj ir pigiau, bet mazai perkant transportas sukainuos daug. parasyk kokio kiekio ir kokio pasaro reiketu. jei daugiau pirktum, tikrai geras kainas galiu pasiulyti.

    o kurioje jis vietoje gal koordinates galima? gal žinote kainas maišo?

  2. Visikai teisingai

    As va dabar su situo reikalu marudinuosi.

    Uzdarysiu ziemai paukstyna tada visa galva nersiu I sita reikala.

    Nes per valdininku kabinetus tampytis cia jau reikia pasisvest.

    O jei pardavineji I namus.

    Kai perki visciukus reikia gaut sertifikata ir vet pazyma.

    Tavo patalpu ir salygu sertifikata.

    Pasaru sertifikata.

    Vandens sertifikata.

    Bent jau mikrobologinius tyrymus.

    Bandos registracija

    Veterinarine parzyma kad banda tinkama skerdimui

    skerdienos pazyma kadtinkama maistui.

    + kas susije su mokeciu inspekcija.

    Cia kaip sakoma minimumas.

    Bandysiu ziuresiu ka dar galima sutrumpint ar apeit.

    Tiesa Jus oficiliai negali prekiaut isveziodamas mesa kiekvienam klientui, jie turi pirkti tavo parduoruveje kuri turi irgi turret visus suknistus popierius.

    o jai pav nori ne per namus vežti bet turi galimybę realizuoti produkciją per parduotuvės arba per tos kas superka ar reikalavimai keičiasi?

  3. Sveiki, niekur neradau tokios tėmos.Norių surasti žmonių kurie verčiasi iš gėlių daigų ar skintas gėlės augina ar vazoninės patis .Mastau kom čia man užsiimti ir turiu tokią mintį augintis pradžiai kad ir chrizantemas ar pav, daigus pavasariui, bet neturiu info kur dėti savo produkciją išauginta,ir  kokių dokumentų reikia realizuojant, kaip kiti žmonės daro.Dėkinga būsiu jai kas prisijungs .

  4. nesuprantu koks čia kankinimas ? visi taip augina kaimuose, bus paukštis kankinams tai jis ir neaugs, bet šeriant grudais ir daržovėm puikiai auga, jaigu nuo pirmų dienų gaud biški kombikormo. Ar taip gaunasi kad naturaliais pašarais gyvunų kankinimas?? pirmą kartą girdžiu, reik viską daryti proto ribose.

  5. Sveiki visi, gal kas gali atsakyti kiek maždaug pašaro reiks broileriams 100vnt? Man vienas ūkininkas sake kad tonos užtektu 200vnt broilerių, maitinant nuo mėn ,iki mėn amžiaus kombikormas, man kažkaip atrodo kad neužteks išauginti iki  3kg ??.Ir dar noriu pasitikslinti kokia gaunasi savikaina vieno broilerio maitinan grudais pirktiniais? Ačiū kas atsakys.

×
×
  • Create New...