Jump to content

kuksiene

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario kuksiene paskelbtas turinys

  1. kuksiene

    kiausiniai perinimui

    ieškau žmogaus su kurio noriu susitarti dėl kiaušinių perinimui putpelių,įjungiau inkubatoriu ir liko man dar vietos, reiktu kokiu 20 skubiai.Vilniuje
  2. kuksiene

    Pasarai,lesalai

    gal kas gali įmesti ūkininkų turgelio koordinatės? ir kainas maišo gal kas matės?
  3. kuksiene

    Pasarai,lesalai

    o kurioje jis vietoje gal koordinates galima? gal žinote kainas maišo?
  4. kuksiene

    MESINES VISTOS

    o jai pav nori ne per namus vežti bet turi galimybę realizuoti produkciją per parduotuvės arba per tos kas superka ar reikalavimai keičiasi?
  5. kuksiene

    chrizantemu auginimas

    jai kas uzsisakines is daigelio, ir as prisideciau prie uzsakimo.
  6. Sveiki, niekur neradau tokios tėmos.Norių surasti žmonių kurie verčiasi iš gėlių daigų ar skintas gėlės augina ar vazoninės patis .Mastau kom čia man užsiimti ir turiu tokią mintį augintis pradžiai kad ir chrizantemas ar pav, daigus pavasariui, bet neturiu info kur dėti savo produkciją išauginta,ir kokių dokumentų reikia realizuojant, kaip kiti žmonės daro.Dėkinga būsiu jai kas prisijungs .
  7. gal aš čia ne į tėmą parašysiu tai nukreipkyte kur kreiptys kad gauti tokios informacijos. Mane domina su kokiais sunkumais susidurę žmonės kurie nori įsteigti savo ūkį, pav veikla gėlių auginimas.Domina nuo pradžios iki galo dokumentai ir visas procesas.
  8. mane domina taip pat plunksnų pešimo mašina ,gal kas gali parduoti savadarbė arba patalkininkauti atsiuntime, prašom rašyti asmeniškai
  9. kuksiene

    Pasarai,lesalai

    gal kas važinėja į Lenkija pirktis pašarų, gal žino ar ten pigiau negu kad pas mus? Mane domina kombikormas dėdeklėms, broileriams,bei kalakutams.Gal kas kooperuosis ?
  10. kuksiene

    MESINES VISTOS

    nesuprantu koks čia kankinimas ? visi taip augina kaimuose, bus paukštis kankinams tai jis ir neaugs, bet šeriant grudais ir daržovėm puikiai auga, jaigu nuo pirmų dienų gaud biški kombikormo. Ar taip gaunasi kad naturaliais pašarais gyvunų kankinimas?? pirmą kartą girdžiu, reik viską daryti proto ribose.
  11. kuksiene

    MESINES VISTOS

    tai kombikormo jie gauna iki mėn laiko o poto naturaliais pašarais, taip juk daug kas augina nes auginant su kombikormu gi labai brangu ir skonis visai kitoks mėsos.
  12. kuksiene

    MESINES VISTOS

    nes vienas ūkininkas sako kad tonos grūdų užteks ant 200 vnt broilerių, tai va ir noriu sužinti ar tai tiesa ar ne, ?
  13. kuksiene

    MESINES VISTOS

    aš noriu sužinoti kiek 100vnt broilerių reiks sumaitinti kombikormo per mėn. nes nuo mėn amžiaus maitinsiu grudais ir kiek tų grudų man reiks auginant iki 3,-3,5kg svorio, na iki pjovimo.
  14. kuksiene

    MESINES VISTOS

    Sveiki visi, gal kas gali atsakyti kiek maždaug pašaro reiks broileriams 100vnt? Man vienas ūkininkas sake kad tonos užtektu 200vnt broilerių, maitinant nuo mėn ,iki mėn amžiaus kombikormas, man kažkaip atrodo kad neužteks išauginti iki 3kg ??.Ir dar noriu pasitikslinti kokia gaunasi savikaina vieno broilerio maitinan grudais pirktiniais? Ačiū kas atsakys.
  15. aš turiu tos pirštus ,gavau dvi poras, tai viena parduodu, nauji, pirkta litargojie ,
  16. kuksiene

    Braškės

    nupirkčiau braškių daigu, vilnus
  17. nupirkčiau braškių daigu, vilnus
  18. kuksiene

    žasu perinimo taisykles.

    ieškau kas parduotu vienadienių žasiuku ,paimčiau kokiu 40-50vnt bet nedabar vasarai arčiau, tik norėčiau susitarti su žmogum iš anksto kad nebeieškoti. Arba info gal kas turi kur galima įsigyti.
  19. Gal kas parduotu žasiuku? Paimčiau kokių 40-50,
  20. Vilnuje išsinuomočiau apiltinta tvartą tinkanti žiema laikyti vištas, gali būti dalys , laukių pasiulimu, nereikia super kažko, gali būti su kitais galvijais, tik kad galėtu žiemos laiku išbūti vištos,laukių pasiūlymu
×
×
  • Create New...