Jump to content

mikass

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario mikass paskelbtas turinys

  1. mikass

    Mėsinė galvininkystė

    Sveiki, kolegos, Ar yra kam tekę ragauti skirtingo amžiaus jautienos? ar labai skiriasi mėsos kietumas ir kokybė 2metų buliaus ir trijų metų buliaus? Iš anksto dėkoju už atsakymus.
  2. mikass

    Ruloniniai presai

    Mode, nino dėkui už patarimus, bandysim ieškoti ko nors:)
  3. mikass

    Ruloniniai presai

    Sveiki, reikalinga pagalba naujokui. Reikia preso ir vyniotuvo, galiu skirti 30k Lt. Presuose visiškai vesusigaudau, bet kiek skaičiau tai dauguma rekomenduoja claas ir welger firmų presus. Kaip suprantu nepatyrusiam geriau pirkti būgninį presą nes su diržiniu tai tik kiaušinius sukt išeis. Ar kaip tik geriau nes stipriau supresuoja o kad vienas kraštas tuštesnis bus nebėda? Ar pvz John Deere 550 gali sukti šienainio rulonus? Kiek žiūrėjau skelbimuose tai iki 20k išeina claas44-46 arba welger rp 12 arba dar diržinis john deere. Dėl kitų firmų kažkaip daug neaiškumų(vieni giria kiti peikia). Ką galėtumėt patarti? Kaip toks vyniotuvas? http://www.skelbiu.lt/skelbimai/parduodu-lenkiska-2007m-rulonu-vyniotuva-z-557-15868348.html Per sezoną reikės susukt apie 1000 rulonų, pusę jų šienainio.
  4. Suteikia valstybė duodama teisę medžioti ir nustatydama taisykles kokius ir kada ir kaip(selekcija), o vat kas suteikia teisę užmušti ar nunuodyti kokį graužiką ar vabzdį tai nežinau...
  5. Sveiki, Su naujais metais visus, sėkmingų bei įdomių metų Po kiek gaunat ar po kiek parduodat limuzinų veislės atjunkytas telyčias/buliukus? po kiek už 16 mėnnesių limuzinų telyčaites ar buliukus?
×
×
  • Create New...