Jump to content

valdas shibaura

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

valdas shibaura pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sveiki visi, turiu problemų su savo traktoriuko hidrauliniu cilindru. Leistis leidžiasi kilt nenori... Pradėjau krapštytis ir išsiaiškinau, kad prie cilindro yra daviklis tik neaišku kam jis skirtas (atjungus daviklį kartais veikia kartais ne). Prisegu nuotrauką( šalia cilindro dar vienas juodas cilindriukas). Jei kas esat susiduria su tokia problema ar gal kas žino ką tas cilindrinis daviklis reguliuoja, prašau pagalbos.
  2. Sveikas, jei moki rusų kalbą tai gali apie užrašus susirasti čia http://fermer.ru/forum/minitekhnika-i-selskokhozyaistvennaya-tekhnika-dlya-lichnogo--67?page=9
  3. Sveiki visi, Turiu problema su shibaura savo... Vnz uzsiveda sunkiai kai uzsiveda pradeda kratytis kol susyla.... Kai sulyla, apsukos nesokineja, viskas norma. Gall kas gali patarti ka pirmoje vietoje reik patikrint, pakeist?
  4. Sveiki, Nusprendziau pirkti traktoriukui rotacine sienapjove. Gal kas yra pirke ir kanors galetu pasiulyt? Turiu du varijantus lenkiska 1.35m plocio kaina apie 2600lt ir radau kas daro rotacines 80cm 3500lt. Kiek zinau lenkiskos labai sunkios... Mano traktoriuskas 19ag. Butu malonu jei pasidalintumet patirtimi. ACIU!
  5. Pirkau iš Litechnijos . Su variklio tepalu kaip ir viskas aišku. Vat galvoju ar reiktu transmisijos tepalus keist...?
  6. Sveiki visi, Tai va isigijau japoniuka shibaura p19f . Norejau pasiteirauti ka reiketu pirmoi eilei pakeist. Kokius tepalus, filtrus ir t.t...?
×
×
  • Create New...