Jump to content

kluikas

Nariai
  • Pranešimai

    456
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius kluikas

  1. kur cia matot verslininku, kurie is to gyvena? Sakykim as pvz galiu tvarkyt kompus, suteikt konsultacija, padet susitvarkyt prisijunges nuotoliniu budu ir t.t. ir aisku daug kam tai kainuoja, bet is to verslo nedarau. as patenkintas, kad atlikau megstama darba ir dar kelis litus isimeciau i kisene, ir klientas patenkintas kad sutaupe nemazai jei jam butu teke gabenti kompa i imone kokia. tai kur beda jei visiem gerai? beda tik tiem kuriem griauzia.

  2. Alvydai11, turi konkurentę Almą...

    Kaip ten bebūtų, atmetusi simpatijas ir antisimpatitas, manau, kad nemokami skelbimai forume turėtų būti tik žmogaus išaugintai arba pagamintai produkcijai. Pašarų perpardavinėjimas jau yra verslas. Tad reklama turėtų būti apmokestinta.

    nepritariu, jei man siulo uz geresne kaina nei parduotuvej, tai ir man gerai ir pardavejui. ir cia tik jo asmeninis reikalas kiek uzsimeta, neuzsimeta..

  3. kaip jau rase, ispust gali nuo susutusios siltos zoles, jos slapumas cia nei prie ko. aisku kai ji slapia, greiciau susus, bet duodant tik tiek, kad suvalgytu iskart, tai dzin tas slapumas. aisku dar darzoves papust gali. o ka daryt kai jau issiputes pilvas, tai kaip pats rasei, pavaikyt, ar paleist pazaist su suniuku :) bent jau pas mane sunys neliecia triusiu, lengvai tik pagainioja kai jis pats bega, o kai nebega tai ir neliecia.

  4. Kas šeriat žolia tai nedarykit labai mažų narvų, kadangi gavę su rasa ar lietum žolės gali išpūst ir jai negali pajudėt triušis , gali liūdnai baigtis, o jai jau išpūtė tai galima bandyt pavaikyt gerai , turėtų padėt. Išbandyt dar neteko .

    Nei rasa, nei lietus triušiui nekenkia. Va, kai šlapia žolė ima šusti, tada ir kyla bėdos. O naujoko juokelis nevykęs mažumėlę

    kuur cia koks juokelis? nepastebejau. kad pavaikyt ir issibezdes? cia ne juokelis, o geras patarimas.

  5. jei palikuonys neigauna imuniteto, tai tada nelabai iseitu sitas variantas. o siaip neturi igaut, nes tada ir tiesiog paskiepytu tevu triusiu vaikai jau turetu but atsparus, bet taip nera. Beje senai kazkur skaiciau, tik nezinau kiek ten tiesos, nepamenu saltinio, kad butent ta virusa australijoj sukure specialiai tam kad praretint grauzikus - triusius.

×
×
  • Create New...