Jump to content

Aurimas.D

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Aurimas.D

  1. Na va, dedamas taškas pukų dingimo istorijoje. Vakar vakare apžiūrėjau, viskas buvo gerai, pukū pakankamai, triušiukai šilti ir pamaitinti, šiandien ryte nei vieno pūkelio o triušiukai sušale :icon-cry: . Tai belieka laukti sekančios vados ir žiūrėti kaip ten bus su tais pūkais.

    p.s. atėjus ryte motina gulėjo ant triušiukų (šildė), bet jai pasitraukus pamačiau kad gyvų nėra.

  2. Tikrai nesusals. Jei labai neramu -galima papešti. Kiek pastebėjau, patelė šilumą lizde reguliuoja - dieną atkapsto lizdą, vakare užkapsto. Kažkada pati bandžiau užkapstyt -ji vėl atkapstydavo :icon-smile: O kad žmogus be knygų mokėtų taip vaikus augint :icon-smile: Pūkai greičiausiai lizdo dugne

    Tame ir problema, kad pūkai dingsta ir jų po apačia nėra. Šiandien ryte nuėjes pamačiau jog nei vieno pūko nelikę, o triušiukai šalti, bet vos vos juda, tai greit apipešiojau motina ir parnešiau mažuosius į namus sušildyti. Vieno nepavyko išgelbėti, visi kiti atsigavo. Reiks stebėti situacija toliau. Tai kas paaiškins kur pūkai dingsta? Aš turiu tik vieną mintį, jog pūkus motina suėda?!

  3. Sveiki,

    Turiu problemėlę. Prieš savaite viena patelė atsivedė triušiukų, gerai prižiūri, maitina, bet kasdien lizde mažėja pukų. šiandien jų beveik nelikę, kažin ar nesušals? Kur dingsta tie pukai, gal patelė ėda? Galvoju paimt patele ir nupešt kelis plaukelius į lizdą? Ką manot?

  4. Skirta alvydas11

    Kiek teko dalyvaut įvairių temų forumuose, tai visuose atsiranda tos sryties "ASAS", praktikos nulis, o pasisakymų šimtai. Ne išimtis ir šitas forumas! Kas tas "ASAS" šiame forume? Tikrai neprireiks trijų spėjimų! Alvydai įsiskaityk į žmonių pasisakymus, nejau nesupranti, jog nei vienas nenori sulaukti tavo atsakymo su užslėpta KG reklama? Esi vyras metuose, bet pezi nesąmone kaip mano trimetis sūnus :(

    P.S. čia aš tikrai nepiktai, bet tikriausiai žinai tokį posakį, jog susilaikymas yra dorybė :icon-question:

  5. Siandien paziuriu i triuses narva, kuri atsivede pries pora dienu ir nesuprantu kaip tai gali but, triuse issitiesusi ilsisi o pilve matyti kaip triusiukai juda, taip iseina ves triusiukus antra karta, bet jau pora paru praejo praejo po atsivedimo (12 vnt, kolkas visi gyvi)). kaip manot kas gali but? kazin ar triuse maitins pirmuosius, kol kiti dar pilve?

    O is kur tu zinai kad ten triusiukai ? Gal ten triuse turi kirminu :(

    Ar esi nors karta mates nescios pateles judanti pilva? jei taip tai neklausinetum :icon-wink:

  6. Siandien paziuriu i triuses narva, kuri atsivede pries pora dienu ir nesuprantu kaip tai gali but, triuse issitiesusi ilsisi o pilve matyti kaip triusiukai juda, taip iseina ves triusiukus antra karta, bet jau pora paru praejo praejo po atsivedimo (12 vnt, kolkas visi gyvi)). kaip manot kas gali but? kazin ar triuse maitins pirmuosius, kol kiti dar pilve?

  7. na nemazai bet tam triauksciam manau ir nemazai triusiu galima laikyti :)

    na siuometu atskiriau nuo pateliu 25 triusiukus tai tilpo i 1 triauksti narva...6 narvelius.

    paskui po menesiuko isdalinsiu tai jie uzims 2 triaukscius namelius...

    o pries musant nuo kokiu 3-3.5menesiu perkelsiu po 1 triusi bent jau patinus .

    tai aisku uzims dar viena triauksti narva .

    nes nuo 3 menesio stenguosi laikuti po 1 triusi narve ...na is bedos po 2 pateles 1 narve... mano manimu taip geriau auga :)

    Klausimas:

    Nr.1 Kiek, tavo manymu, daugiau priauga triusis gyvendamas vienas narve? na tarkim 200g (del ko labai abejoju)

    Nr2 Ar verti tie 200gramu atskiro narvo (narvo savikainos)?

    Nr3 kiek narvu tau prireiktu jei turetum 50 ar 100 pateliu?

    P.s.dabar supratau, kodel tu sakai, kad pelno su triusiais nepadarysi, nes pagal tavo auginimo "schema" kuo daugiau pateliu tuo didesnis minusas :icon-wink: . As nepiktai, tik siulau susimatyt :)

×
×
  • Create New...