Jump to content

Aurimas.D

Nariai
  • Pranešimai

    44
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Aurimas.D

  • Gimtadienis 08/02/1984

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Aurimas.D pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

1

Reputacija

  1. Galima buvo ir į kamšti istyti nipeli, tikrai maziau vargo
  2. Viskas ok. tik šlangute reikėjo naudoti juoda-nepermatoma.
  3. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Dar tokia durna mintis buvo kilusi jog motina sumaišė pūkus su sniegu, nes jo gaudavo kaip vandens kai užšaldavo girdymo sistema.
  4. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Tikrai ne pelė, nes niekur įkalčių nematyt, o kas dėl spatų, tai nebėra pukų kur juos dėt, o patelės nenoriu pešiot. Triušiukai nebuvo apkandžioti.
  5. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Na va, dedamas taškas pukų dingimo istorijoje. Vakar vakare apžiūrėjau, viskas buvo gerai, pukū pakankamai, triušiukai šilti ir pamaitinti, šiandien ryte nei vieno pūkelio o triušiukai sušale . Tai belieka laukti sekančios vados ir žiūrėti kaip ten bus su tais pūkais. p.s. atėjus ryte motina gulėjo ant triušiukų (šildė), bet jai pasitraukus pamačiau kad gyvų nėra.
  6. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Tai tik šiandien ryte pripešiau, kolkas nesimato ar apmažėjo
  7. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Na, narvai iš tinklo 25x25. Jei ir paimtu tu pukeliu tai tikrai nevisus, o šiandien ryte kaip su lietlempe pereita- nei vieno pūko p.s. patele nepirmavede, ankščiau buvo viskas gerai.
  8. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Tame ir problema, kad pūkai dingsta ir jų po apačia nėra. Šiandien ryte nuėjes pamačiau jog nei vieno pūko nelikę, o triušiukai šalti, bet vos vos juda, tai greit apipešiojau motina ir parnešiau mažuosius į namus sušildyti. Vieno nepavyko išgelbėti, visi kiti atsigavo. Reiks stebėti situacija toliau. Tai kas paaiškins kur pūkai dingsta? Aš turiu tik vieną mintį, jog pūkus motina suėda?!
  9. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Sveiki, Turiu problemėlę. Prieš savaite viena patelė atsivedė triušiukų, gerai prižiūri, maitina, bet kasdien lizde mažėja pukų. šiandien jų beveik nelikę, kažin ar nesušals? Kur dingsta tie pukai, gal patelė ėda? Galvoju paimt patele ir nupešt kelis plaukelius į lizdą? Ką manot?
  10. Na, man ne taip sėkmingai, kaip kitiems Laikiau dvi "bandas". Milžinai lauke,o už šimto metru Hyla patalpoje. Taigi milžinų nebeturiu nei vieno, o Hylos vieno netekau,kai dėl narvelių trūkumo teko nunešt pas milžinus
  11. Aurimas.D

    Kergimas

    Po dvieju-triju savaiciu, puikiai matosi judantis pilvas. Kai patele atsigula pastebekit pora minuciu ir pamatysit judancius "guzus". Sitas budas dar nepavede.
  12. Aurimas.D

    triusiu serimas

    Skirta alvydas11 Kiek teko dalyvaut įvairių temų forumuose, tai visuose atsiranda tos sryties "ASAS", praktikos nulis, o pasisakymų šimtai. Ne išimtis ir šitas forumas! Kas tas "ASAS" šiame forume? Tikrai neprireiks trijų spėjimų! Alvydai įsiskaityk į žmonių pasisakymus, nejau nesupranti, jog nei vienas nenori sulaukti tavo atsakymo su užslėpta KG reklama? Esi vyras metuose, bet pezi nesąmone kaip mano trimetis sūnus P.S. čia aš tikrai nepiktai, bet tikriausiai žinai tokį posakį, jog susilaikymas yra dorybė
  13. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    O is kur tu zinai kad ten triusiukai ? Gal ten triuse turi kirminu Ar esi nors karta mates nescios pateles judanti pilva? jei taip tai neklausinetum
  14. Aurimas.D

    Triušių auginimas

    Siandien paziuriu i triuses narva, kuri atsivede pries pora dienu ir nesuprantu kaip tai gali but, triuse issitiesusi ilsisi o pilve matyti kaip triusiukai juda, taip iseina ves triusiukus antra karta, bet jau pora paru praejo praejo po atsivedimo (12 vnt, kolkas visi gyvi)). kaip manot kas gali but? kazin ar triuse maitins pirmuosius, kol kiti dar pilve?
×
×
  • Create New...