Jump to content

Bilobil

Nariai
  • Pranešimai

    114
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Bilobil

  1. Prieš 23 valandas, Remse pranešimas:

    Tai jei nori ta pati medax max pasidaryti, ir dar truputi geriau, tai pursk medax top 0.4 l + moddus 0.2l. Nebus bedu su tirpinimu.

    Tai prie sio misinuko pirmam purskimui dar dadeti 1l CCC? Prie antro purskimo 0,5 l ccc? O trecia trumpinima su terpalu vaziuoji dar?

  2. Prieš 6 valandas, Remse pranešimas:

    Galima maisyti su fungicidu. Svarbu, kad būtų praėję 10 dienų po paskutinio herbicido naudojimo. Cerone dedamas paskutinis į tirpalą. Purškiama tik fungicidas + cerone. Geriausias trumpinimo efektas pasiekiamas, purškiant vėliavinio lapo tarpsnyje.

    O norma Cerone mazinti su fungicidu ar deti pilna 0,5l?

  3. On 2019-02-18 at 17:14, ramunas.s pranešimas:

    Pas mane ir nuejas greicio daviklis. Ant jo jokiu uzrasu nelike. Lemonoje yra ju, bet kaip zinot kuris tinka? Ten ekranuotas neakranuotas buna. Ka toliau reik ziuret?

    Tai va išsiaiškinau dėl daviklio. Paimk tą daviklį, nešk pas bet kurį elektriką, kuris moka lituoti ir turi testerį. Ten iš vidinės pusės daviklį reikia pašildyti su fenu ir kartu su laidu ištraukti vidurius. Tuose viduriuose yra varža ir herkonas. Nuvažiuoji i Lemoną ir viską nusiperki už 3 eur. Perlituoji varžą ir herkoną ir vėl užsandarini su epoksidu arba silikonu. Palauki kol sukietes ~24h ir dedi į vietą. Patarimas-pasikelti su dankratu ratą ir prasukti, pažiūrint ar nekliūva magnetai į daviklį. Jeigu ratas kliba, pasiveržk guolius.

  4. Prieš 18 valandų, JCB pranešimas:

    Pirmiausia reikia žinoti ko reikia :) nes tu sensoriu yra ivairiausiu (laseriniu, indukciniu, magnetiniu, elektromagnetiniu ir t.t). Tame daviklyje žinau yra herkonas. Bet tokio kaip hercon sensor nerandu

×
×
  • Create New...