Jump to content

max112

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius max112

  1. Sveiki, nusprendžiau pirkti nauja srutoveži, ir dabar stoviu tarp dvieju varijantu, tarp Joskin ir Lenkisko Pomot arba Meprozet, todėl norėčiau jusu nuomones apie situos srotovezius kuri man patartumėte prikti?

    parasyk bent kokio turio ieskai, kaip uzpildyt noresi, islaistymas slanginis ar su lekste?

    7 tonu, norėsiu traukti iš dobies, o kas liecia islaistyma tai nezinau, kuris budas islaistymo geresnis?

  2. Sveiki, turiu Krone Kombi pack 1250 MC, jau su juo dirbau trecius metus, pagaminimo metai 2001, ir siemet, yra visi rulei ipelėje gana stipriai, po puse rulio tenka ismesti ir nebesuprantu kur galetu butu problema, kad visi supeleje yra, gal kas esate susiduria su sia problema? P.S pernai buvo irgi to pelesio, bet ne kiekvienam rulyje ir nedaug, o siemet tai jau tragedija.

  3. aš prie jo pagrinde zadu kabinti rulonini presa ir plugus su kultivatoriais, dar zinoma ruliams vešti, mane labiau domina ju patikimumai, nes mano vienas pazystamas pirko 2009 case maxxum 140 AG, tai turejo nemazai problemu, pakeite visa kondicioneriaus sistema, laidai kniso prota kai atsisedi isijungdavo priekinistiltas, siurblys buvo suejas..., galbut cia tik vienetinis toks variantas, todel ir idomu kitu nomuonė

×
×
  • Create New...