Jump to content

mariusk

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    rietavas

mariusk pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. na as tai duodu kiekviena vakara zaliu bulbiu,puscukriniu ir morku misini maitinanciom eriukus. ir jau kelinti metai. beto dar ir maziesiems duodu,bet dar primaisau kvietiniu selenu. ir nieko auga gan gerai.
  2. mariusk

    Avininkystė.

    del vilnu slinkimo siulyciau ivomec plius.jis receptinis. mes patys ji naudojam ir tikrai padeda.cia manyciau vilnagriauze. sis vaistas dar naikina visus parazitus is vidaus.
  3. mariusk

    Avininkystė.

    pritariu ,kad didieji ukininkai nezaidzia. as bandau isgelbet nes turiu laiko. ir noriu igaut didesnes patirtieis nes zadu plestis. o jei daug aviu tai zinok bus dauk bedu.
  4. mariusk

    Avininkystė.

    as suprantu Loreta ,kad su sienu negauna visu medziagu. mes i pakaitala dedam biski cukraus. bet esme ta kad nezinom nuo ko gydidi. veterinarai isvis nieko nezino . pas mus dar mazai informacijos apie avininkyste.
  5. mariusk

    Avininkystė.

    taip zinau . bet kad nelabai jo nori,nu gal kaip nors .
  6. mariusk

    Avininkystė.

    jis beveik sesiu savaitciu. mes jam jau duodam pieno pakaitala. tai nuo rytojaus pridesiu ir mineralu piene. jo gerti zysti jie tikrai nemoka na gal ismoks. man jau atrodo kad jis jau guvesnis, tik motina jo nelabai prisileidzia stumdo ji nuo pasaro.oda tepam tepalu tai kvapas netas.
  7. mariusk

    Avininkystė.

    del pieno gal ir teisi . avis jo neprisileidzia, tai bandem duoti pieno milteliu bet nelabai zindzia . bet epetitas yra pagerejes nes koncentruotus ir sienaini eda gerai . o odai prisipirkom tepalu tai gydisim jei pavyks.
  8. mariusk

    Avininkystė.

    laikau siltame tvarte tik per speigus tera plius 3 . kaip del pieno trukumo gali pleiskanoti oda . antras eriukas tai sveikas ,tai reiskia pieno pakanka . galvociau kad cia odos ar vidine liga . veterinaras liepe palaidyti vitaminu ir tiek. ziuresim.
  9. mariusk

    Avininkystė.

    sveiki. noriu jusu patarimo. atsivede avis du eriukus grazius sveikus. suleidom selena kaip priklauso na viskas buvo gerai . tik siandien pamaciau , kad vienam eriukui ant visu neplaukuotu vietu oda raudona,pleiskanoja. ausys ir snukutis pleiskanotas. stovi susittraukes netvirtas .o kitam viskas gerai.
×
×
  • Create New...