Jump to content

Matis

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Matis paskelbtas turinys

  1. Rusijos rinkoje Cooper analogas yra Panda 500 atv. Zodziu, pasak Rusijos forumu lankytoju nuomone, pries juos nublanksta cf moto ir kai kuriomis charakteristikomis pranoksta yamahas, hondas ir kt. Anot pandu savininku, varikliu gedimu isvis neuzfiksuota, o remas tvirtesnis nei Yamaha grizzly 700. Nebūk tu klounas cooper keturračiai perka rėmą, variklį ir pakabą iš “Chunfeng Holding Group”, o tai yra CFMOTO gamykla . Taigi skirtumas tarp cooper ir cfmoto yra Dizainas, Kaina ir Aptarnavimas ( greitis, kaina, detalių atsargos lietuvoje ) . P.S. cfmoto pigesni o dėl forumų, idomu kuriuos skaitei? gal gali įkelti informaciją apie tai, kad cooper geriau nei cfmoto ? Nes aš neradau tokios informacijos nei apie viena nei apie kitą o cfmoto forumas rusų čia http://www.cfmoto-club.ru/forum-cfmoto-club/index.php ir dar tenka bendrauti su rusijos rinka taigi jie sako ,kad pas juos yra 2 markės BRP ir CFMOTO yamaha ir suzuki nėra populiarus. Taigi ar tik čia nebus slaptas cooper pardavėjas uzsiregistravęs 2012 metais ir iškart rašantis apie savo techniką ? Cooper ir CF Moto yra pusbroliai, be ne broliai, kadangi Cooper rėmas yra tvirtesnis bei turi pakabos standumo reguliavimo funkcija, be to “Chunfeng Holding Group" nieko bendro neturi su Cooper'iu. Be to, CFMoto varikliai anot Rusijos vartotojų nėra paižymintys ilgaamžiškumu. P.s. Idomu kiek kainuoja CFMoto variklis 500CC?
  2. Rusijos rinkoje Cooper analogas yra Panda 500 atv. Zodziu, pasak Rusijos forumu lankytoju nuomone, pries juos nublanksta cf moto ir kai kuriomis charakteristikomis pranoksta yamahas, hondas ir kt. Anot pandu savininku, varikliu gedimu isvis neuzfiksuota, o remas tvirtesnis nei Yamaha grizzly 700.
  3. Viską apsvarstęs ir persiskaitęs daugybę informacijos (daugiausia rusijos atv forumuose) užsisakiau aš cooper keturratį. Turi po 2 mėnesių būti jau Lietuvoje
  4. Kaimynas gyrė, todėl manau, kad tai nėra rimtas argumentas ir dėl to suprantama, kad tai būtų šioks toks nuomonės primetimas, nes kiekvienas giria savo daiktą, todėl atroji dalis apie kaimyną yra pašalinta. Bet, visdėlto, tikiuos sulaukti konkrečių komentarų ir iš tų, kas yra ar buvo susiduręs būtent su cooper, o ne rašinėti komentarus apie tai, kaip ir kodėl yra patalpinta informacija ir kas už to slypi ar gali slypėti ar dar prisigalvoti kitokių teorijų.
  5. Dar vienas slaptasis agentas Nieko neproteguoju ir nesu partinis Jau iš mano avataro galite spręsti. Noriu tik nuomonės ir atsiliepimų
  6. Sukūriau naują temą apie Cooper mototechniką - keturračius. Man yra svarbi Jūsų nuomonė, nes ketinu įsigyti tokį daiktą. Renkuosi tarp dviejų kiniškų braliukų CF moto ir Cooper keturračių. Jei konkrečiai tarp Cfmoto 500-5C ir COOPER CPA-231 500ATV. Apie CF moto informacijos daug, tačiau Cooper vartotojų atsiliepimų nebeik nėra išsskyrus puslapyje http://www.cooper.lt/index.php/cooper-keturraciai . Gal kam iš Jūsų yra tekę girdėti apie juos ar gal kas jau turi ir gali pasidalinti informaciją?
  7. Šiuo metu nesvarbu kokia tvarka kreditorius padavęs ar pirmas ar paskutinis, išieško proporcingai pagal ieškinio sumą.
×
×
  • Create New...