Jump to content

miskinis-3

Nariai
  • Pranešimai

    33
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius miskinis-3

  1. 10kubu- 17 erdvemetriu. cia berzas.

    nes 1 kubas berzo sudaro 1.681erd.

    uosis 1.721 berodos.

    Skaičiuokite labai paprastai gautus jūsų metrus(priekabos aukštis x priekabos plotis x priekabos ilgis) dauginkite iš koeficiento 0,64.Tai yra daug maž apytikris koeficientas tinkantis visom vidutinio storio ir vidutinio kreivumo malkom.Jei mediena plona ir sąlyginai kreiva galima dauginti iš 0,63-0,62

  2. Nu pries menesi taip ir nesulaukem triusiuku, nors irgi lizdas buvo sukrautas, tai ir nervija dabar, siaip nesinoretu puodan grazios pateles, bet jei ir po trecio sanso vel nebus, keliaus puodan, ka gi su ja darysi.

    pas mane su trim patelėm taip nutiko viena net tris kartus lizdą sukrauna o triušiukų nebūna.Galvojau gal patinas bet ne kitos atsivedė.Taip ir likau nesupratęs.

  3. o zalios bulves netinka? Butinai turi buti virtos?

    ce tau ne kiaules, nebludik :lol::lol::lol::lol:

    aš duodavau žalias ėda kuo puikiausiai tik aišku reikia palengva prie bulvių pratinti .o negalima todėl kad bulvėse daug krakmolo kurį triušiai sunkiai virškina ir daugiau prisiėdus gali viduriuose rūgimas prasidėt. :icon-question:

  4. Gal kas is augintoju bandet kralikucius voljeruose augint, galvoju reik vasarai pastatyt toki aptvareli suleisiu ir tegu dauginas, nes vistiek jie ten galetu pilnavertiskai isikurt, aisku produkcija sumazetu bet kaizkaip atrodo, kad jeigu jie lakstis pan. tai ju raumenukai pradės augt kartu ir visa mase, bus tvirtesni, patinai bus darbingesni pasimankstine :icon-biggrin: :-D

    Nes ka cia kiekvienam triusiui buda kalt, nemazai pinigu iseina, nes as nezadu ju simtais laikyt, o poto visa sieta lentas teks i lauza ismest... :icon-biggrin:

    tik neatmesk galimybės kad jie urvų pagalba išeis į laisvę o tada gali turėti bėdos o tavo nauda labai kaimynų šunys džiaugsis.Kažkada draugas bandė taip augint tai gerai kad tėvas medžiotojas buvo tai juos padėjo ''sugaudyt'' ,nes kieme teik urvų prikasė kad tikrai nepatogumų buvo daug. :lol:

    Tai cia savaime aisku, kad urvus triusiai kasis, manau, reikia grindis isbetonuot arba akmenimis padengt.

    Turbūt paprasčiau ir geriau bus augint narvuose.

  5. Gal kas is augintoju bandet kralikucius voljeruose augint, galvoju reik vasarai pastatyt toki aptvareli suleisiu ir tegu dauginas, nes vistiek jie ten galetu pilnavertiskai isikurt, aisku produkcija sumazetu bet kaizkaip atrodo, kad jeigu jie lakstis pan. tai ju raumenukai pradės augt kartu ir visa mase, bus tvirtesni, patinai bus darbingesni pasimankstine :icon-biggrin: :-D

    Nes ka cia kiekvienam triusiui buda kalt, nemazai pinigu iseina, nes as nezadu ju simtais laikyt, o poto visa sieta lentas teks i lauza ismest... :icon-biggrin:

    tik neatmesk galimybės kad jie urvų pagalba išeis į laisvę o tada gali turėti bėdos o tavo nauda labai kaimynų šunys džiaugsis.Kažkada draugas bandė taip augint tai gerai kad tėvas medžiotojas buvo tai juos padėjo ''sugaudyt'' ,nes kieme teik urvų prikasė kad tikrai nepatogumų buvo daug. :lol:

  6. ar 6 men patinas jau subrendes reikalui ? :D

    Patinas uz patele turi but bent 1men vyresnis, norint gauti gera rezultata, bet cia jau priklauso kokia veisle auginat, stambus triusiai tokie kaip avinai bei flandrai kergiami nuo 7men.

    Stambiųjų veislių patinai geriausia pradėti naudoti kergimui nuo 8 mėn tada jis būna pilnai subrendęs nors aišku jei naudosi ne intensyviai gali bandyt ir nuo 7 mėn.

  7. siandien pastebejau kad triusiam nagai labai dideli, nors auga ant tinklo bet vistiek jiems kelia nepatogumu :eusa-think: ar pedikiura darot kas nors jiems? ar neverta? :lol:

    gal tik dekoratyviniam manau :icon-geek:

    rekomenduoja prieš kergimą patrumpinti nagus,o šiaip elkis kaip nori pagal aplinkybes.

  8. Pasiskaitinėkit kuo minta laukinis triušis ir nekils tokių klausimų apie šakas, ten jis tikrai negauna jokios chemijos ir puikiausiai gyvena, o mes kad tik chemijos ir kuo daugiau. Gal geriau tiesiai puodą mažiau reiks ir pigiau bus.

  9. blindę visi žinote tai medis pavasarį pražystantis geltonais kačiukais,tik nesumaišykit su karklu nes jis triušiams nėra skanus,aišku karklas krūmas o blindė jau medis o jų pilnos pamiškės .O dėl pušies tai mastykit kaip norit- jinai triušiui sveika.Tik neduokit eglės ir viskas bus gerai.

  10. Ar perkat specialias seryklas grudam pan. ar dorotes savadarbias?

    Aišku, kad daromės patys. Jei nenori galiu padaryti kiek tau reikia

    [attachment=0]496_1.jpg[/attachment]

    Gal galetum schema serykleliu papaisyt ir ideti? Na, kokie atstumai, lenkimai kuriose vietose .. ir t.t. Arba gal zinai, kur internete rasti butu galima. Nesinori pinigeliu moketi, jei imanoma patiem pasidaryti. :) Butu didelis ACIU :P:icon-rolleyes:

    Aš pritaikiau seno tarybinio transporterio kuris buvo naudojamas grūdų sandėlyje kaušelius jie idealiai tam tinka .tik aišku jų jau sunku rasti bet gal pabandykit pas ūkininkus paieškoti.Nes metalo mažai tai vargu kas juos neš į supirktuvę.

  11. baikit juokus su vandeniu ziema,neprilakstysit.pagalvokit kaip naturalioje aplinkoje jie atsigeria,turbut visi zino neusalanciu kudru :lol: taigi svaraus puraus sniego i indeli pridedi ir ramu :icon-wink: tikrai jau pries daug metu sita isbandes labai gerai :eusa-whistle:

    labai teisingai :eusa-clap: aš dabar žiemą dar ir runkelių dažniau paduodu vis drėgnas maistas .

×
×
  • Create New...