Jump to content

djedga

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kraziai

djedga pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. radau problema nk nepadejo ti teko nuplesti apsauga paskirstytojaus voztuvo ir ji paverzti naujam paskirtstytojui voztuva.nes inportiskiem cilindram nepakako sukeliamo slegio.uzteko tik puse apsukimo paverzti ir pradejo kelti.
  2. cilindrai yra tokio pat principo kaip viksrinio ar pusantrinio hidrofikuotu plugu todel ir nera jokiu salniku ant stoko yra tik kad neiseitu tepalai lauk ir viskas. o del sujungimu tai as esu tiesiai pajunges be jokiu sujungimu. paemiau as suspaudziau rolona ir prisivariau kita traktoriu ir jam pajungiau kad jis keltu, kitas traktorius pakele o as nepakeliu.tuscias kelnojo be gazo lengviausiai lyg niekur nieko o tik roluna pasiimu ir nebeatplesiu nuo zemes.
  3. pas mane yra paprasti cilindrai i juos tik viena slanga jungiasi daugiau nieko nera.isardziau abu ir jokiu salniku juose nera.siandien dar karta pakeiciau nauja siurbli ir nauja skirstytuva ir vis tiek nekelia.nebezinau ka daugiau bekeisti.
  4. man kai pakeliu nesesta kiek iskelia taip ir laiko
  5. as manau jei butu salnikai tai su kitu voztuvu ir nekeltu bet kelia tik reikia pilno gazo
  6. rolona suspaudzia tiek kad galiu susprogdinti. priekaba vercia su tapacia sekcija be problemu bet rulono nepakeliu.jei butu salnikai cilindruose tai su senu voztuvu ir nekeltu bet kelia. pas mane yra tiesiai pajungta is paskirstytojaus sakes be dziostiko.
  7. save pasikeliu su galiniu hidrauliu.frontaliniame keltuve vienpusiai cilindrai, visada keldavo be jokiu bedu rulonus bet pries kelias dienas reikejo pakelt ir nebepakeliau. o be rulono sakes kilnoja.pakeiciau voztava is seno paskirtytojo tada kelia rulona bet tik pilnu gazu.
  8. sveiki toriu tokia problemėlę su MTZ hidrauliu.tuščia frontalinį krautuvą kelia laisvai bet tik paimu šienainio ruloną ir nebepakeliu.paskirstytojas naujas, siurblys naujas. maniau kad paskirstytojaus sekcija parėjo bet persukau ant kitos ir tas pats. priekaba vercia be problemu, save pasikeliu ir be jokių problemų. gal kas žinote kas galėtų būti? jokių papildomų kankanų nera yra pajungta tiesiai is paskirstytojaus be jokių perėjimų, cilindrai vienpusiai.
×
×
  • Create New...