Jump to content

staskestas

Nariai
  • Pranešimai

    417
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    5

Atsakymai kurių autorius staskestas

  1. Prieš 5 valandų, Čili pipiras pranešimas:

    Sveiki kolegos, 

     

    Jau matau vieni, kiti nuiminėja derlių, kokie rezultatai? gal galit kas pasidalint kokiom kainom pardavinėsit, jei nenorit viešai, tai galima į AŽ rudenį sodinsiu beveik 3 ha tai daba gaudau sėklą, kad nebūtų per brangiai ir nebūtų chlamas... :D 

    Dar vienas klausimėlis, ar prieš sodinant žemę frezuojat ar tik su kultivatorium (germinatorium) išdirbat? 

    Derlius geras,netoks kaip pernai bet pagal metus kas isgyveno tie geri.Kainos dabar slapiu nuo3iki4,5€/kg.Sprendziant pagal siandienos kaina tai pasiula siemet mazesne nei pernai isvada siemet cesnakai tures didesne kaina nei pernai.Del seklos kainos ,smulkesni bus pigesni bet ir kasi kitamet smulkesnius tai pardavimui turesi o seklai vel geru neturesi ir taip uzburtas ratas.pirk stambia sekla kad ir brangiau taip apsirupinsi sekantiems metams gera sekla,ir pirk is keliu vietu kad galrtum atsirinkti savo dirvai tinkama sekla.

  2. On ‎2017‎-‎07‎-‎01 at 20:23, storulis pranešimas:

    Rauciau kuo greiciau ir gelbeciau tai yra kiekviena nuvalyti ir gerai isdziovinti nes zemeje visai supelys nebeturesi net seklos

    Tokiu seklai naudoti negalima,nebent nori ir kitais metais turet ta pati.

  3. On ‎2017‎-‎06‎-‎01 at 22:07, garlic pranešimas:

    Ta pati veisle (sekla is tamstos), bet skirtingas brendimas. Gal kad pas mane sausa, laistyt nera galimybes. Anksciau lapai auksti budavo, o siemet biski virs keliu.

    Taip pat ir pas mane zemesni nei iprates ,tai salto balandzio pasekme.Siandien ir pas mane pasirode ziedai.

  4. Prieš 4 valandų, Bauer pranešimas:

    Kiek man žinoma tai ne. Šiaip tuos fenixus, stompus ir panašiai rašo iki sudygimo, bet kai kurioms kultūroms yra išbandyta ant sudygusių ir žmonės sako, kad viskas gerai būna. Dėl česnakų tai nežinau stresuotų ar ne ant sudygusio nupurškus, bet tarkim su kokiais žirniais tai problemų nėra naudojant po sudygimo.

    Stresuoja 10-14 dienu sustoja augimas ,del to as ir nenaudoju.

  5. Prieš 20 valandų, EKOLO pranešimas:

    Sumautas pavasaris. Šito nebuvau matęs.Sode pumpurai pradėjo po truputį skleistis atrodė jau viską pergyvenom, ir liko tik pasisaugot vėlyvų šalnų, bet kai užšildė saulė, kai kurie  taip ir liko prasiskleidę, o šiandien pamačiau, kad jie apdžiūvę ir negyvi.  Temperatūrų kaitaliojimas  , o paskui užėjęs šaltis juos vis tik pribaigė. Daigyne kaip ir viskas gerai. Kaip pas kitus?

    Ir pas mane tas pats.

  6. 4 valandas ago , OlgaVan said:

    Kaip daznai paskui tresite AGROGOLD? kaip suprantu uztenka  salietra tureti ir AGROGOLD, pataisykite jeigu klystu.

    AGROGOLD tresiu viena karta amonio sulfatu ir viena karta,atsizvelgiant i tai kad pries metus tresiau meslu tai turetu uztekti.Jai jus meslu netreset galit padidint AGROGOLD doze priklausomai nuo dirvos.

  7. 3 valandas ago , ArGed said:

    Granules vasariniams ar žieminiams naudosit? Vasarinius tręšiu irgi šia trąša, bet nežinau ar žieminiams dar padėtu. Nevisam plotui mėšlo užteko, tai dar neapsisprendžiau ką daryt... 

    Ir vasariniams ir zieminiams dabar dar ne vielu,zieminiams pabarstau ir purenant susimaiso su zeme o lietus nuplauna ten kur reikia.

  8. 20 valandas ago , romka 50 said:

    Jau ir pas mane sudyge,kada reiktu patresti

    Kadangi pakeiciau auginimo vieta ir man teks trasu panaudoti ,jai sudyge galima salietra ar amonio sulfata barstyti,siandien nusipirkau amonio sulfata ir organines trasas , AGROGOLD NPK 4-3-2 tinka ekologiniams ukiams jai kam idomu pirkau 'AGROMEDA'.

×
×
  • Create New...