Jump to content

ramaske221

Nariai
  • Pranešimai

    12
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ramaske221

  1. Kas kokį smulkintuvą naudojate, žolei smulkinti? Aš turiu agma su plaktukiniais peiliukais. Labai prastai nušienauja. Dabar galvoju gal koks kitas būtų geriau. Kokį ir kur galima būtų nusipirkti, kad aukštą žolę nušienautų ir susmulkinų gražiai. Nes dabar tai po dienos vėl pusė žolės stovi kaip niekur nieko. Plotis 1,15 maniškio, o traktoriukas 15 ag.

    Aš tai pirkau http://www.traktoriaivisiems.lt/padargai.html trečia nuo viršaus, tai super pjauna ir sumulčiuoja ir didele žole ir gazonai gerai atrodo su ja nušienauti.

  2. Sveikinu, ramaske su pirkiniu.

    Šiuo metu tenka rinktis tarp YM1610d ir YM1720d.

    Pagrindiniai skirtumai, tai 1610d yra lengvesnis >200kg, pigesnis apie 1000 Lt. 1720d turi vairo stiprintuvą, labai nedaug, bet galingesnis (1AG). Gal dar kas nors žinote kuo šie modeliai skiriasi?

    pirk sunkesnį ir su vairo stiprintuvu. Už tokius navarotus 1000 galima pridėti, jei turi gali ir nori. Nes būtent svorio ir vairo stiprintuvo man labai trūksta.

    Ziurek pagal stovi, bet svoriai traktoriui 200Kg kainuoja apie 1500Lt :icon-rolleyes:

  3. Gal kam teko padangas japonui pirkti, iš kur pirkot kiek mokėjot. Kaži jai buvo gale 7-20 ar eitu užmauti 8-20 arba 8,5-20 kiek suprantu pirmas skaičius yra plotis. jai kas turit foto imeskit 8 arba 8,5 pločio padanga ydomu pažėt kaip atrodo. :eusa-pray:

    O negi nereikia ziuret priekiniu ir galiniu padangu auksciu santykio ? Tiltai nesipjaus ? Razdatkei sakes nepareis ? :eusa-naughty:

    Tai kiek suprantu, tai Splitlit nori platesnių, o ne aukštesnių. Ar ne? Neturėtų būti problemų šiuo atveju.

    Tfuu, susimaisiau su lengvosios padangu ismierom.... O gal kas sitam forume zino ka reiskia traktoriniu padangu kiekvienas matmuo ir kokiais mato vienetais ?

  4. Gal kam teko padangas japonui pirkti, iš kur pirkot kiek mokėjot. Kaži jai buvo gale 7-20 ar eitu užmauti 8-20 arba 8,5-20 kiek suprantu pirmas skaičius yra plotis. jai kas turit foto imeskit 8 arba 8,5 pločio padanga ydomu pažėt kaip atrodo. :eusa-pray:

    O negi nereikia ziuret priekiniu ir galiniu padangu auksciu santykio ? Tiltai nesipjaus ? Razdatkei sakes nepareis ? :eusa-naughty:

  5. ramaske221 gal gali nuorodą į tą KUBOTa 1602 pasidalinti?

    Esu gavęs kelis pasiūlymus atvežti traktoriukus iš užsienio. Čia apie juos paskelbiau perku/ieskau-mini-traktoriuko-t11297.html

    Ar verti dėmesio šie daiktai? Sakykime kad prieš pakraunant žmogus paklausys variklį, pažiūrės hidrauliką - ar nėra pašalinių garsų, ar laiko spaudimą (nors jis nėra tokios technikos specas) ir viskas bus normaliai, ar kaina jų ne per didelė? Už kiek panašius aparatus jūs pirkote?

    Va sitas - http://www.autogidas.lt/kubota-22167300.html

×
×
  • Create New...