Jump to content

linas128

Nariai
  • Pranešimai

    10
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario linas128 paskelbtas turinys

  1. linas128

    vistos

    Dengiam stogus bitumine prilydoma danga tel.869053011
  2. linas128

    Triušių auginimas

    Maniškiam ir taip buvo,tai per ausis ir problema ispresta. O viena patele palikau dėl idomumo, tai ir vaikus veda, tie vaikai sveiki ,bet kaip nepraeina ,taip nepraeina jei.
  3. linas128

    Triušių auginimas

    Šiandien man taip buvo, ryte pasišėriau viskas lyg ir gerai o va grižau jau aukštyn kojom. Išskrodžiau plaučių uždegimas ir atrodo kad neturėtu būti tokių dalykų, tikriausiai pernešant vėjas perpūtė. Esmė tame kad viskam yra paaiškinimas reikia tik ieškoti.
  4. linas128

    Triušių ligos

    Aš turiu antikokcidiostato tai sakau gal ir triušiam tinka.
  5. linas128

    Triušių auginimas

    Per 11 metų pas mane neivienas pats neužsimušė Bėda labai neaiškiai aprašyta. Visas priežastis galima pamatyti tame nudvėsusiamia, triušyje. Jei išorėje nesimato, pasižėkite vidurius, kepenis.
  6. linas128

    Triušių ligos

    Auginu triušius neitensyviai, keturias vadas teveda per metus, bet kai vados po 10tiušiukų po gero mėnesio tenka dalį nuimti nes narvuose nebeužtenka nei vietos, nei maisto(nes tegaliu šerti tik karta per diena), kitas dalykas neapsimoka tiek laikyti ilgai, nebet sukergt su vaikais būnant. Dabar dėl nešvaros, ar kokcidijų tai ir gali būti, bet kai atnešiau triušiukus į naują narva tai jokių kokcidijų su išmatom priėsti negalėjo, greičiausiai didelis sresas ir nesusiformavus virškinimo sistema. Ir dar klausimėlis, ar tinka atikokcidiostatas kurį deda į vištų kombikorma? nes manau kad tie organizmai ir pas vištas, ir triušius vienodi.
  7. linas128

    Triušių ligos

    Na reikės butinai pamėginti bet viduriavimas skiriasi nuo putimo tada pilvai pasidaro kaip balionai, tirsiukai nesituština,tik šlapinas ir gremžia dantimis, neėda.Įdomu ar padės tos bakterijos.
  8. linas128

    Triušių ligos

    truputi padeda jų pravaikymas,bet negi visa diena juos vaikysi. gal dar kas kokių patarimų?
  9. linas128

    Triušių ligos

    Triušius auginu 11metai, bet pastaruoju metu turiu bėdą su triušiukų atjukinimu, atskirus nuo motinos pradeda triušiukams pūsti pilvus. Bandžiau tik sausa pašarą(kombikormas, vanduo, šienas ir dar morka kokia) nepadėjo taspats kaip su žole kad šertum. Ką galite patart?
×
×
  • Create New...