Jump to content

Hidrostatas

Nariai
  • Pranešimai

    38
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Hidrostatas

  1. Is lauku suvezti kazkur 15km vidutiniu spinduliu  1t su 1l parvezu su 8 tonu priekaba . O toliau skaityk 40l-100 kilu bet vezi daug maziau negu fura .

    Stebuklo tikrai nebus , jei zadi vesti i pardavimus , apsimoketu tik jei turi 100 tonu koki  , ir nemaza priekaba .  priduses nutemptum , atgal jau greit gryztum , nes fura islaikyt  mokesciai dideli .

    ir seip dar jcb padangos auksto slegio vos ne dvigubai brangesnes nei paprastos , nes jei paprasta dedi buna susiplojusios  ,vel degins daugiau kuro .

    IR aplamai Fastrac yra paprastas traktorius  ,tik su padidintu operatoriaus konfortu , Labiau kokiam paslaugu sektoriui , nereiktu tralu samdyt ir islaikyt .

  2. Turim 155-65 pradirbes 7tukst motovalandu , Dirba 80haku uki jau 8 metus , priziuret traktoriu nemegstam , aisku , tepalai filtrai keiciami , bet tikrai ne saugom

    Laiko neblogai , traktorius jau senai atsipirkes  daugiausiai remonto pasitaike per ziopla galva .

    Seip traktorius neblogas , lyginant su tos pacios kategorijos valmetu ir svorio daugiau turi , ir gabaritai rimtesni.

    tasom  4m laumetrio sejalka su priekiniu tankinimo volu ( vaderstad issejimas) ant 12km/h . 4m noragini 15cm gyliu lupa gan  neblogai .Pluga 5 korpusu  geroje zemeje nejaucia .

    O vat transporte , tai daugiau 10tonu grudu  ligi 65 neizvilksi  su 155 (perkinsu) . Ant pacio traktoriaus iskalta jog maximali leistina tempiama mase 18500kg.

    O seip tai labai smagus aparatas i lauka greit ir konfortiskai nuleki . Trasas su 2t barstelka isbarsto vienas zmogus be jokios palydos .

    Vienas minusas kaip traktoriui tai labai didelis apsisukimo spindulys , bet  uztai labai smagiai ant kelio stovi nes  vairavimas per kolonele.

    Del to kad patiko nusipirkom pagalbini 185-65 tasai su cumminsu , ir bega 72 , ir trauka zimai geresne .

  3. Idejus rele VW, audi senos tiktu betkoks triju padeciu jungiklis ,o ir schema daznai ant pacios reles nupiesta yra tik ar reikia man to dar nenusprendziau :)

    Gal kas zinot kur Vilniuj eitu nusipirkt laksto plastikinio kokio ~4-5 mm storio ,apdailai reikia .Ir del tu kliju nieks nieko?

    Ir dar pora foto,idejau keleta langu kiek gumos turejau ir su laidais zaist pradejau.

    Seip jei senesnis varikliukas , jis jau turi 2 laidus per viena letai suka per kita visu greiciu , o minusas per mase.

    del kliju netinka montaziniai klijai "vinis" is senuku ?

  4. nh t serijos yra idetinski case mxm o case mxm 190 esu konkreciai nusivyles , nuejas variklis , stabdziu stirintuvas, hidraulikos palaikimas , puliuojantis vp 44 tipo siurblys. darbinio daviklis , kondiske ir visa tai per metus dirbant 60ha.na varikli jau tvarko zadejo I 18klt sutilpt . skelbimus paziurejus rasi kelis nh su nuejusiu tiltu , ar deze . todel nuo senesniu nh siulau begt kuo toliau , ir jei nori patikimo naudoto traktoriaus , patariu pirkt sena traktoriuka su paprasta deze ir kelias powershift begiais , ir butinai paprastu 6 plundzeriu bosch siurbliu , ir tikrai neturesi problemu , praktika tai irode.siuo metu 70 ha pas mus apdirba valmet 905 , kitus 80 ha jcb fastrac.

    didziausias pirkynis per 6 metus pusasis uz 2,5 k jcb"ekui. daugiau kaip ir nk , tepalai filtrai.

  5. seip veztu drasiai . pas mane fastrace , kadangi hidraulikos ekspertu konstrutas idetas 70l/min siurblys , tiesioginis gryztamas i baka , ir hidraulinio tepalo radiatorius.

    ant mtz su lapiniu 3 vagas , pjaudavom . vezdavo jokiu problemu . hidromotoriuka pastatem orstos . bet va freit uzkaisdavo.

  6. jeigu butu buve , tau kazkas panasaus , butum i kart atsakes , iisgirdus , zodi kad stato ,

    nes musu kaiime visiem naudotiem , sraige neryja kvieciu , jei tik palekt bando .

    O man kai su rotoriu ,tai ir reikia lakstyt kad nuostoliai mazesni butu .

    bet pradeda statytis kvieciai Status , ant sraiges ,ir niekaip nelenda i sraige . jei toliau vaziuoji , pagauna visa ta kuoksta , ir uzkerta sraige .

    jei stoji , reik lenktvus palei zeme nuleist . tada pasistume . bet stacius kviecius , nepjausi su lygi galo nuleistais lenktuvais .

×
×
  • Create New...