Jump to content

vyttas

Nariai
  • Pranešimai

    836
  • Prisijungė

Atsakymai kurių autorius vyttas

  1. Sveiki, anksčiau ir man buvo klausimų kuri yra kokybiška grupė ir pagaliau lyt nustojo vežti rysišką šlamšta ir užvežė orginalių minsko variklių gamyklos grupių. Pats išbandžiau tris, žalioj buvo kamesko, pakeitus suprastėjo vedimasis šalto visad mėlyna duma meta ant šalto laikė 1000mh, antra kostrama vedėsi geriau dūmo mėlyno mažiau laikė 2400mh, bet vistiek ne tas kaip buvo orginaliai... orginali laikė 6500mh o dabar nusipirkau vėl orginalia, pirma dėžutė iš kairės, šaltas vedasi iš pusės pasukimo, jokių mėlynų dumu, trauka pagerėjo, žodžiu daug problemų ušsiprendė. 

    20231014_210735.jpg

  2. Prieš 7 valandas, dariusmd pranešimas:

    Cia apie gryztama voztuveli tu, jei as ji isvis ismesiu be jo nes netandu jau kas gali kaitint tepala viska suziurejas 

    nea ne apie ta, jei pas tave kintamo darbinio tūrio siurblys tai būna ls sistema pasikerta ir pilnu spaudimu siurblys eina,  tai pasižiūrėk , jie trišakiuose buna irgi tai gal kokia siuklė pakliuvo. Arba hidropora užsikirto

  3. Prieš 9 valandas, LS1 pranešimas:

    ankstiniai yra liuks, paskutinius pora metu pelningumas vos ne kaip kvieciu, sanaudos juokinhos nes 0trasu, 1 purskimas nuo zoliu, ir jei yra noro purakimas zydint dar,  neiskaiciuojant tobulo priesselio naudos. stengiuos bent kas 4 metus ankstinius set i lauka dabar

    Vyručiai pamatysite pelninguma kai gera sausrą vėl gausim. :D 

    2020 ar 2019 kūlėm sėklą :D

     

  4. Prieš 1 valandų, mantas12 pranešimas:

    Sveiki, esu girdejas ne is vieno ukininko, kad kvieciuku seklos galima ir nebaicuoti, kiek yra tos tiesos? Ar nebus veliau bedu? 

    bus bėdų, gali gauti kūles. Avižų, grikių gali nebeicuoti ar iš bedos miežių bet ne kviečių.

  5. prieš 8 minutes , AgroP pranešimas:

    Kasmet po nemažiau 10% ankštinių, o ne vieną kartą per 4metus.

    42 Parama skiriama  kasmet taikomą ne mažiau kaip 4 augalų, iš kurių vienas yra ankštinių augalų rūšies, kaitą pagal šią veiklą deklaruotame plote.

    Tai čia tipo nebūtina kad kiekviename lauke po 1 kart žirniai? 

     

×
×
  • Create New...