Jump to content

Marius Silute

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Marius Silute

  1. Del piemens tinklo tai turiu siokiu tokiu pastebejimu. Siemet kas pora savaiciu vis lape rasdavau aptvare taip jos ir nepavyko sumedzioti nes kol medziotojai atvykdavo pabegdavo rudoji. Tai tinkla ji pragriauzdavo apatinia linija (laida).

  2. Sveiki mano turetu eriuotis po nauju o as 4 avim duodu ryte apie 5 l. puse kibiro pjaustytu morku, sieno,druska aviu ir vanduo bei laisvai vaiksto ganykloje. Vakare pasariniu runkuliu tarkuoju toki pati kiekiapie puse 5l kibirelio, sienas druska ir vanduo, bet uzdarau nakciai. Ir y savaite viena karta ant runkuliu uzbarstau po sauksciuka kiekvienai, premiksu ozkom ir erevedem (taip parasyta ant pakuotes).

    Jei kas mato kad perdaug seriu, prasyciau patarti, nes jos issiputusios labai atrodo, perskaites, kad galiu pakenkti pradejau nerimauti. :icon-eek:

  3. Sveiki savaitgali vaziuosiu pirkti dar pora aviu, pardavejas nezino kurios eringos, o kurios ne, gal kas patartu kaip issirinkti geriausias? Visos jos pernykscios visa vasara su avinu ganesi.

    tiesa jis siulo 3 m viena ji pernai buvo bergzdzia, o siemet tai jau labai issiputusi ar verta tokia pirkti?

  4. supratau reiskia eringa :)

    vis skaitau kad labai jau velai suvaro tas avis i tvartus, as savo jau uzdariau turbut nieko beje ar labai jau daznai reikia valyti (mezti mesla) as vis pabarstau siaudu jau kokie geri 5 cm storis, bet jos ten sausai ir svariai atrodo stovi. ar geriau ant betono su vos vos siaudu paberus laikyti?

×
×
  • Create New...