Jump to content

Eligijus

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Eligijus

  • Gimtadienis 02/23/1989

Miestas

  • Miestas
    Šiauliai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Eligijus pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Eligijus

    Anekdotai...

    Sankryžoje palaikis automobilis įsirėžia į prabangų mersedesą. Iš seno automobilio išlipa senukas, iš mersedeso, kaip visuomet, keturi spintos pavidalo bachuriukai. Pagrindinis sako: - Na, seni, dabar tau šakės... - Palaukit, vyručiai, taip nesąžininga. Aš vienas, o jūs - keturi. - Gerai, Romai - eik, būsi už senį. - Vis tiek dar teisybės nėra - mes dviese, o jūs - trise... - Gintai, ir tu eik už senį... - Vėl blogai. Dabar mes trise, o jūsų liko tik du... - Tu, seni, nesikišk... Mes čia patys išsiaiškinsim...
  2. Eligijus

    Anekdotai...

    Mama: -Petriuk, kas suvalgė visus saldainius?... -Nežinau. Tikriausiai naminukas…. Balsas iš už pečiaus… -Nepyzdėlink….
  3. Eligijus

    Anekdotai...

    B. Obama paklausė Dievo: – Kaip ilgai JAV tęsis krizė? Dievas: 15 metų. B. Obama pradėjo verkti ir pabėgo. D. Medvedevas paklausė Dievo: – Kaip ilgai Rusijoj tęsis krizė? Dievas: 10 metų. D. Medvedevas pradėjo verkti ir pabėgo. D. Grybauskaitė paklausė Dievo: – Kaip ilgai Lietuvoj tęsis krizė? Dievas apsiverkė ir pabėgo
  4. Eligijus

    Anekdotai...

    Keturios streso pakopos: 1. Į jūsų automobilį įsėda žavinga pakeleivė , balsuojanti šalikelėje. Staiga ji nualpsta ir krenta be sąmonės. Jūs vežate ją į ligoninę.Tai stresas 2. Ligoninėje informuoja, kad ši laukiasi ir jus sveikinakaip būsimąjį kūdikio tėvelį. Jūs bandote paaiškinti, kad tik prieš valandą su ja susipažinote, tačiau gražuolė tvirtina, kad kūdikio tėvas - būtent jūsTai... jau didelis stresas 3. Jūs pareikalaujate DNR testo. Jis atliekamas. G ydytojaspasivedėja jus į šalį ir delikačiai bando paaiškinti, kad kūdikio tėvu būti tikrai negalite, nes esate visiškai nevaisingas.Tai stresas susimaišęs su palengvėjimu. 4. Pakeliui namo jums staiga topteli, kad šeimoje auginate tris vaikus. Štai čia jūs patiriate jau tikrą stresą...
  5. Eligijus

    Česnaku auginimas

    Gal kas galit parekomenduoti kokios literaturos apie česnakų auginimą?
  6. Eligijus

    Anekdotai...

    Moterų vienuolynas. Menėj stovi būsimų naujokių būrys. Vyresnioji vienuolė sako: - Štai čia, dubuo su šventintu vandeniu. Tos, kurios yra mačiusios vyrišką gėdą, tegu prasiplauna juo akis. Tos, kurios tą gėdą lietė, apsiplaukite rankas... Balsas: - O galima burną praskalauti, kol ten dar niekas šiknos nenusiplovė? Šiandienos geriausias.
  7. Eligijus

    Česnaku auginimas

    Zieminiai sodininami iš rudens, vasariniai pavasari...Aš noriu seklos dabar nusipirkti vasariniu, nes pavasari kaina automatiškai kils tai va.Kas dar neaišku pauliau? Tu galvojai, kad aš noriu vasarinius rudenį sodinti?
  8. Eligijus

    Česnaku auginimas

    As ne zieminius, o vasarinius žadu sodinti. Kaip lenkijoj, gal kas iš ten pirko seklos?
  9. Eligijus

    Česnaku auginimas

    Dekui už info, panašiai galvojau irgi. Bet su sekla tai problemos is kur gauti
  10. Eligijus

    Česnaku auginimas

    Sveiki, kiek maždaug česnakų kg reikia norint apsėti 10arų?
  11. Eligijus

    Anekdotai...

    Žmona ir vyras gulėjo lovoje. Po keletos minučių vyras pabezdėjo. Žmona atsisuka ir sako: "Kas čia buvo, po velnių?" Vyras sako: "Įvartis, aš pirmauju 1:0." Po poros minučių žmona irgi paleidžia vieną. Vyras klausia: "Kas čia buvo?" ... Žmona: "Įvartis, rezultatas lygus." Vyras paguli apie 10 minučių stengdamasis išspausti dar vieną. Jis stengiasi taip stipriai, kad prišika visą savo lovos pusę." Žmona klausia: "Kas čia dabar, po velnių, atsitiko?" Vyras atsako: "Didžioji pertrauka, keičiamės pusėmis."
  12. Eligijus

    ekologinis ukis

    Dar klausimas kestoxs Ar galima iskart dalyvauti ''Pusiau naturinis ūkininkavimas" ir "ekologinis ūkinikavimas"?
  13. Eligijus

    ekologinis ukis

    Tai jei viska zinotume nerasytume čia...bet ačiū už informacija kuria parasei
  14. Eligijus

    ekologinis ukis

    Apie piktzoliu naikinima, trešima teoriniu ziniu turiu, tevai jau daug metu ukinikauja,bet dabar as perimu viska Ar reikalingas verslo planas?
  15. Eligijus

    ekologinis ukis

    Zinau kad reikia gauti sertifikatus ir t.t. Skaiciau, kad norint gauti maksimalia parama, reikia 50% produkcijos parduoti. Tai noriu sužinoti nuo ko ta maksimali parama priklauso?Ar nuo deklaruoto paseliu plotu?Ar skiriama lesu pastatu renovacijai, tecnikos pirkimui?Papaskokit kas placiau.
×
×
  • Create New...