Jump to content

Katinas T-40AM

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Lazdijai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Katinas T-40AM pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Katinas T-40AM

    T-40

    Sveiki Gal kas nors žinot dėl kokios priežasties lūžta t-40am alkūninis velenas, nes mano katinui lūžo tarp pirmo pagrindinio ir pirmo švaistiklinio kakliuko. Lūžo alkūninis grebiant šieną, tai manau apkovos varikliui tikrai didelės nebuvo ir apsukos normalios. Aišku alkūninį jau pakeičiau ir dirbu toliau, bet galvoju, kad jis man vėl nepokšteltų, gal ką ne taip darau.
  2. Katinas T-40AM

    Skiltis chemijai

    Sveiki Pas mane gana rūgštokas dirvožemis, gal kas žinot kokios nors chemijos mažinančios dirvos rūgštingumą ir kur jos galima įsigyti.
  3. Katinas T-40AM

    T-40

    Jeigu tiksliai pagal instrukciją tai rašo taip: для нормальной работы двигателя форсунки отрегулируйте на давление начала распыла 170-175 кгс/cm2. Vis tiek turėsi ant stendo tikrinti, okas tikrins tai supras ką reiškia tie skaičiukai.
  4. Katinas T-40AM

    T-40

    Sveiki ! T-40 spaudimas į purkštukus turi būti 1,7-1,75 atmosferos, arba 170-175 кгс/cm2.
  5. Katinas T-40AM

    T-40

    Pasirodo galima pakeisti ir pagrindinius indėklus neišskyrus traktoriaus pusiau.Jei supranti rusiškai tai pasiskaityk. Aš užsiregistravau rusų forume ir uždaviau tą patį klausimą, tai jie štai ką atsakė. Просто снимаеш поддон и все. Отпускаеш болты всех "спадков",снимаеш один,проворачиваеш коленвал чтобы вышло отверстие в шейке. В это отверстие вставляеш алюминевую заклепку и уже с ней проворачиваеш коленвал так чтобы заклепка упиралась в вкладыш с той стороны где нету замка на вкладыше. Крутиш коленвал и вкладыш выходит. Новый вкладыш загоняеш в обратной последовательности. Поменял вкладыши на одном,приступай к следующему. Полукольца меняеш также. На верхних полукольцах фиксаторов нету,так что смело можеш его выталкивать. Шатуны и поршня снимаеш так: снял крышки на шатунах и ГБЦ и снимаеш все вместе шатун,поршень и цилиндр. Вобщем как на мотоцикле. Jei įdomu tai forumo adresiukas http://fermer.ru/forum/selskokhozyaistv ... istv/57164. Ten išvis įdomių dalykų yra.
  6. Katinas T-40AM

    T-40

    Nejaugi niekam neteko keisti alkūninio indėklų?
  7. Katinas T-40AM

    T-40

    Pas mane stovi 145 amperų akumas, tai vasarą nereikia nei dekompresinio jungti, o žiemą su dekompresiniu nesunkiai užsikuria.
  8. Katinas T-40AM

    T-40

    Sveiki Gal kas žinot ar reikia skirt traktorių pusiau norint pakeisti pagrindinius ir švaistiklinius alkūninio veleno indėklus. Man čia toks senas traktoristas sakė, kad nereikia, bet kažkaip nesitiki. Kažkaip suabejojau dėl paskutinio indėklo, kur prie sankabos. Čia kalba eina apie T-40.
  9. Katinas T-40AM

    T-40

    Na dabar aišku kas yra "sliekas".
  10. Katinas T-40AM

    T-40

    O tepalą pakeisti tai gera idėja, nes kai pirkau tai sakė, kad supilta veritionkė ir dar neaišku prieš kiek laiko.
  11. Katinas T-40AM

    T-40

    Kaip suprast sliekas vožtuve ar siurblyje ?
  12. Katinas T-40AM

    T-40

    bet tas zyzimas toks garsus, kad net variklio burzgimą perneša.
  13. Katinas T-40AM

    T-40

    Dar nepaminėjau,kad tepalo norma.
  14. Katinas T-40AM

    T-40

    Ne, kai vairo nesukinėji, tai nežviegia, kai pasuki į bet kurią pusę tai žviegia, tiksliau garsiai zyzia. Šaltas irgi zyzia, bet sukinėjasi lengvai, bet kada pašyla temperatūra iki 50 laipsnių, tai nepagazaves beveik nepasuki, hidraulas šaltas kelia normaliai ir nezyzia, ir pašilęs nezyzia, tik pašilus, jei nori, kad greičiau pakeltų reikia pagazuoti.
  15. Katinas T-40AM

    T-40

    Hidraulas pašilus kelia tik pagazavus, ko gero ir tas žviegimo garsas eina nuo to vožtuvo, nes kai sėdi kabinoj tai atrodo, kad iš paskirstytojo žviegia, kai išlipi iš traktoriaus, tada atrodo, kad iš vožtuvo.
×
×
  • Create New...