Jump to content

Litas

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Belekur

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Litas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ir kokią markę pasirinkot jei nepaslaptis? Ar gerai hidro važiuoklė ant tranšėjų, stumdyt ir mint silosą? Ar geriau powershiftas, ar vario?
  2. Sveiki. Ką manot apie dieci krautuvus? Minėjo kažkas jog tai ekonominė klasė. Kaip tai suprast? Patvarumas mažesnis, ar jis ne toks komfortiškas? Ne pats ketinu vairuot. Kalba eina apie naują. Taip pat, kokia pavarų dėžė geriausias pasirinkimas? Gyvulininkystės ūkis, aš isivaizduoju jo reiks labiausiai mint tranšėjoms, ir šiaip visi gyvukininkystės ūkio darbai. Niekada nesu turėjęs prieš tai teleskopinio krautuvo, ką patarsit?
  3. Litas

    Siloso tranšėjos

    https://kelioplokstes.lt/?gclid=EAIaIQobChMIiI_PsNDF6AIVQ6gYCh2rDAoCEAAYAiAAEgJ2EPD_BwE Tarkim šitos?
  4. Litas

    Siloso tranšėjos

    O ką manot jei tarkim, naudoju tuos sovietinius siloso tranšėjų elementus, dedu juos kas 6metrai, o tarp jų - 6x2m tas aerodromines plokštes? Kaip manot laikys? Šonai žemėm apsipils, viskas gerai manau, bet tos kur vidurinės pertvaros dvi (nes planuose trys tranšėjos) , kaip su jom, ar nesuluš kas 6metrus? Gal kas nors turit patirties su tokio tipo tranšėjom?
  5. Sveiki. Pakalbam apie siloso tranšėjos statybas. Kas ststosi kas žino, kas patart gali geriau kokios? Planuoju statyt nuo 0, galvoju pagrindą betonuoti, o šonus iš tų sovietinių rėmų - tokių kaip trikampių beveik. O plokštes pirkt naujas tas aerodromines. Gaunasi 6m ilgio ir 2m aukščio ta siena. Ką manot? Ką patart galit?
  6. Litas

    Taarup Bio

    Nu o ar labai didelis skirtumas tuos rulius vežt iš lauko apvyniotus, ar ne apvyniotus. Kaip kazimieras ir sakė, ne visi turi po traktorių kitą ar traktoristą. Beto ką, presuoji, tuo pačiu metu veži rulius į aikštelę, ir vynioji. Tai kiek technikos reikia? Čia sau suvynioji lauke, ir susiveži kada patogu ir viskas.
  7. Litas

    Taarup Bio

    Įdomu iš kur ištraukėt, kad kuro daug ima? Taip, tas dalykas užknisa, ir tikiu kad negerai. Bet priprates jau prie to, ir traktorius lyg ir suka dar darbinį Beto taip, šis presas manau turi ir savo privalumų dėl konstrukcijos. Galingo traktoriaus nereikia, kaip dubliui. O jei presas ir atskirai vyniotuvas, tai irgi, dviejų traktorių, taip pat ir traktoristų reikia.
  8. Litas

    Taarup Bio

    Na, pats su tokiu presu jau 6000 rulių įsukau. Dirba gal 5 sezonas. Kaip jau ir minėta buvo dabar kuhn bio lygtai. Šeip atsiliepimai geri. Nesutikčiau su ta nuomone, kad visiškas šlamštas. Aišku, darbas su dubliu nešesnis, kas be ko. Bet tikrai geras variantas mano manymu yra ir šis presas. Traktoriaus galingo nereikia, kompaktiškas, didesnių problemų per tiek rulių nebuvo. Gal kam padės perkant kuhn bio
  9. Litas

    PLŪGAI

    Sveiki. Ar John Deere, 6430 (120AG), temps kverneland 4 korpusų apverčiamą plūgą? Žemės sunkios, pievos, dirvonai. Dėkui
×
×
  • Create New...