Jump to content

aukstaite

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Biržai`

aukstaite pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ačiū visiems už atsakymus. Pagerėjo karvei - manau virusas buvo koks.
  2. Sveiki, prieš mažiau nei savaitę karvė pradėjo viduriuoti. Net iki lapkričio 26d. buvo kieme kartu su kitom karvėm, bet jos nesuviduriavo. Maistas buvo tik žolė ir vanduo. Gal žinot, ar tai gali būti nuo šalčio? Gal kokia liga įsimetė?
  3. Labas visiems, turiu problemų su vaismedžiais. Pirma: 3 metų obels obuoliai tarsi su tokiais taškeliais viduj. Iš išorės, jie atrodo gražūs. Pačios obels lapai yra sveiki. Antra: šį pavasarį pasodinau tręšnę ("Regina"), kasdien aš ją stebėjau, augo gražiai, lapeliai žaliavo, kol vieną dieną, iš po nakties žiūru, kad beveik visi lapai nudžiūvę ir pageltonavę. Manau, kad galėjo užpilt kokiais nors chemikalais, nes kiti, nepaliesti lapai, yra sveiki ir gražūs. Manau susidarėt bendrą vaizdą ir galit patarti, ką daryt? Gal reikia užpurkšt vaistais, bet nieko apie juos nenusimanau. Gal jų galima įsigyti ir internetu?
  4. aukstaite

    Pagedo karvė.

    Įkandimų nėra, vilkai irgi negalėjo užpulti. Galėjo žmogus išgąsdint. Imu pati jau galvot apie veterinarą. Bet sakėt, kad jum irgi taip BUVO. Gal kokios nors išeities griebėtės?
  5. aukstaite

    Pagedo karvė.

    Nežinau ar ji buvo išgąsdinta. Rujot nerujoja. O ragai jei butų jautrūs, tai ji eitų jei nors truputį truktelėčiau, o dabar vos ne tempt reikia. Skausmais manyčiau nesiskundžia, tešmuo sveikas. Gal esat kas nors susidūrę su panašia problema?
  6. Sveiki, pradėsiu nuo to, kad karvė jau nebe pirmo veršiuko. Ji visada buvo minkšta melžti, ramiai stovėdavo,nėra niekad įspyrusi ir apskritai, puiki karvė. Bet vieną gražią dieną ji pasidarė kaip laukinė. Jau sunku prieit ir paglostyt, melžtis nebesiduoda kol nepaduodu miltų ar obuolių, bėga, kaip nuo svetimo. Uždariau aš ją ir daržinėj, palaikiau kelias dienas, kad vėl iš naujo pratintųsi prie žmogaus, bet pastangos nuėjo veltui. Nebežinau, nei ką daryt, nei ką galvot. Gal yra kokių nors vaistų? Tiesa, imu manyti, kad gal kaimynai čia galėjo prikišt nagus, kol namie nebuvau. Ar ją mušė, o gal užbūrė, jei tas dalykas yra įmanomas? Laukiu jūsų nuomonių
×
×
  • Create New...