Jump to content

tomas820

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario tomas820 paskelbtas turinys

  1. gali det be baimes viskas laiko nieko tam velenui nebuna turim du mtz traktorius vienas mtz82 variklis D240 jau treti metai ritas ir viskas normaliai,o kitas mtz820 tai buvo cekiska turbina uzdeta kai pirkom ir db jau kazkas jei nutiko tai uzdejau irgi rusiska nes pigesnis variantas.bet nera ka lygint kur su turbininiu vaziuoji o kur su paprastu jei sunkesnius darbus dirbti tai as tik uz turbinini..
  2. Labas, Gal galima dar ja suremontuti nebutinai nauja pirkti ? Rusiska TKR6 pigesne, Cekiska kopijuota nuo KKK k27 gal jai lengviau daliu rasti. Del patikimumo sunku kaska patarti, jei variklis tvarkingas, geras tepalo slegis, svarus tepalas ir laiku keiciamas oro filtras tai turetu tarnauti ir viena ir kita gerai. Bet koki turbokompresoriu gali greit pribaigti yra daug budu kaip tai padaryti :, jei darysi kaip seniau, o gal ir dabar kaskas taip daro, pries gesinant varikli uzgazuodavo ir uzgesindavo, kad liktu cilindruose kuro tada geriau vedasi, bet turbokompresoriui mirtis, jis sukasi o tepalas jau nepaduodamas, taip pat ir uzvedant iskarto negalima variklio apkrauti pilnais sukiais. na nemanau kad remontas lb jau pigus bus vien ivoriu keitimas sake firmoj vienoj 400lt kainuoja o remontas pilnas apie stuke tai rusiska nauja visa komplekta nuperku uz tokia suma turiu kitam belarusui rusiska idejes tai vaziuoja jau trecius metus ir jokiu bedu kolkas nera,na taip kad uzgesinant apsuku nereikia duot tai ta pukiai zn nes sausa pasuks ir labanakt jei bus
  3. sveiki pas mane belaruse yra ideta turbina variklis D243,buvo db cekiska turbina bet ji baige savo tarnavima tai galvoju kazin kurios patvaresnes rusiskos ar cekiskos.nes siaip rusiska ant puse pigesne kiek domejausi tai gal kas susiduret su siuo klausimu ir ka patartumet deti?
  4. sveiki gal kas galetu patarti nuo ko pradeti ieskoti bedos pakeiciau nauja grupe nauja galva uzdejau db 100 m,val padirbau ir vanduo eme dingineti temperatura normali aisku kol vandens nepradeda trukti ir vandeni varo lauk per radiatoriaus griztamaji vamzduka prie didesniu apsuku speju kad gali but tarpinei viskas,ar dar kazkas gal patarsit kazka?
×
×
  • Create New...