Jump to content

kestutis825

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius kestutis825

  1. pas mane pjaunant triusius gal vienam is 5 buna kepenys grazios, niekaip nesuprantu kas per darinys yra baltos demeles ant kepenu. kazkaip nedrystu ju vartoti o juk pastetas delikatesinis iseina!

    Kuo seri ?

    Jei kombikorma tai kokia ?

    seriu ir kelmes (ar joniskio is litagros pirkta) ir kauno grudu, nors paskutiniu metu menesiuka pries pjovima tik Kauno grudu kombikorma. bet cia ivairia kaip jau iseina nupirkti. duodu dar avizu, zoles ir misinio. bet pavasari zalumos negaudavo o kepenys vis tiek buvo su baltom demelem. ziema kai seriau olandiska tai liktai nepasitaike tokio atvejo.

  2. nu gerai daba tai paskaicevau. man 40 kg maisas kainuoja 53 lt kauno grudai. 4 men zelandas suvalgo pagal jusu skaicevimus 13 kg ir jisai priauka 1,5 1,6 kg. tai man savikaina iseina apie 17 lt o parduodu po 20 lt 3 lt y pelna. tai kaip normalei uzdirpti serent kombikroma? 25 lt tojau klijantu sumazes. gal kas ka pazystate taurageje kas perka iskurnors kombikorma dideleis kiekeis jog tiek ir jam tiek ir man butu galima pigiau ysigyti pasaro? :)

    Keisk auginamus triušius. Beje tavo skaičiavimas labai jau keistas. 1,6 kg X 20lt yra 3

    2 lt, o tai jau gaunasi nuo triušio ne 3, o visi 15 lt. Parduok per men bent 100 zuikių ir jau 1,5 gabalo turi. Ar čia jau bankrotas?

    o kokius triusius geriausei auginti kad per 4 men daugiau priaugtu svorio? o iki 100 ziujkiu dar toloka :)

    dar tik visos triusininkystes pradze. ir inventoriu reike gamintis, zalevos. sunki ta pradze :)

    na mano merga prancuzu avine o bachuras kaliforno ir zelando misrunas tai per keturis menesius triusiukai pasieke 4kg ir daugiau, pradziai buvo serti visi po 25% kombikorma+mieziai+avizos+kvieciu misiniu, veliau tik avizom ir mieziais, na sakyciau kad svoriu nesiskundziu :)

  3. as vakar vienai merginai daviau temina iki savaitgalio, o tai jau rimtai buvau nusprendes kisti y puoda nes nejo sukergti nuo rugsejo menesio, bet pagaliau pasiseke! :eusa-dance: kai vakar sustrojinau tai siryt radau ant greito sukrauta lizda ir atvesta triusiuku :)

×
×
  • Create New...