Jump to content

virme

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius virme

  1. Prieš 16 valandų, Biesas pranešimas:

    Kolega Koledžai, kulimas artėja ;) Sakykit kur pervesti motyvacija už DB3000 instrukcijų skenavimus?

    O dabar kiti klausimai:

    Gal kas keitėte elevatorių grandines šiam kombainui? Kur perkate? kažkada senai, nepamenu net su kuo kalbėdamas, atmintyje užfiksavau, kad šiam kombaimui elevatoriaus grandinės bei žveigždutės nuo Nivos tinka. Bet labai gali būti, kad kada po kūlimo perkaitęs ir tai susapnavau.

    Žodžiu renku visą medžiagą apie jų keitimus ir dalių tiekėjus. Kokie niuansai ardant, ar viskas ten paparastai?

    Pas mane dr7000, tai zvaigzdes pirkom Pasvalio agtodileryje, aisku nepigios. Pigesnis varijantas nupirkt tik pacia zvaigzde su reikiamu dantu skaiciumi be centro (specagroj lygtai maciau pirkt, gal klystu, nepamenu), o centra ivirint ta pati sena. Grandines elevatoriu pagal zingsni tinka nuo klaso(nepamenu tik nuo kokio, reikia ziuret vietoj pagal sena), tik kad klaso lopeteliu daugiau ir ilgi reikia pasiderint pagal sena. Nezinau, gal dr3000 kitaip. Dar yra Veliuonoj droniu atstovas, tokia Jureviciaus firma, ten daug ka gamina, restauruoja, remontuoja.

  2. buvau nuvaziaves pries kokius metus i profke klausiau situo klausimu tai atsake kad tas zemes ukio ministro isakymas buvo atšauktas po mazdaug triju menesiu -tiek žiniu :)

    Nu super :icon-evil: . Tai dabar reikės siūsti žmoną, kad traktorininko teises laikytų, o taip gerai buvo su B kategorija. Ir visą javapjūtę pravažinėjo patenkinta. Gerai, kad niekas nepastabdė...

    Tai ir sakau kad niekas neatšaukta. Nereikia klaidint ir gąsdint žmonių. O tai žmonos be darbo liks :D .

  3. Sveiki, klausimas ne į temą, kadangi nesinori kurti naujos temos, o šaukyklos nėra.

    Kaip žinia, vairuotojas su B kategorija gali vairuoti ir traktorius. Tačiau man kyla klausimas - kokius traktorius? Gal galite pateikti keletą modelių rytų gamybos traktorių pavyzdžių, kuriuos aš galėčiau vairuoti su B kategorija?

    jokiu atšauktas tas isakymas

    Kokiu įsakymu atšauktas, ko tai nerandu. http://www3.lrs.lt/pls/inter3/dokpaiesk ... ry=&p_tr2= Nuorodą apie atšaukimą visų dėmesiui.

  4. Sveiki, mtz galinis hidraulis ne taip dirba kaip reikia, jungiant i plaukiojanti trenkiasi apacion visu svoriu is kart su prikabintais agregatais, gal ten koks voztuvas ar panasiai...nes turetu sklandziai is pakeltos i apatine padeti nusileisti.

    Pas mane lygiai tas pats. Traktorius mtz 82.1, hidraulis paprastas be jėgos reguliatoriaus. Galbūt esate kas išsprendę šią problemą, nes sėjamąją taip trenkia į žemę, atrodo kad ratai nulėks. Taip buvo nuo pat pradžių kai naują pirkom. Juk neturėtų taip būt.

  5. ar tik man vienam ar visiem kuliant vasarinius kviečius ant viršutinio sieto šiaudų nemažai varo? nežinau ar nuo kratukų ar iš po būgno meta, bet vos ne po kiekvieno bunkerio reikia stot ir nusirinkt šiaudus. kartasi vos ne 3dalis būna uždengta sieto. kombainas DB7500

    Greičiausiai bus šukų virbalai nulūžinėję tarp pobūgnio ir kratilkų pradžios.

×
×
  • Create New...