Jump to content

tamasius

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius tamasius

  1. manasis suptec'as irgi saibom eina, tad zadu nauja trimeri pirkti iki 2000lt. Pradziai isirinkau toki http://www.husqvarna.com/lt/landscape-a ... rs/535rxt/ gal kas zino koki geresni varianta uz panasia kaina? Sienavimas tai kaip ir viesiem: apie ferma, pakeles kur su traktoriu nagalima nupjaut ir t.t.

    http://www.husqvarna.com/lt/products/336fr/#articles

    kubatūra tokia pati, gal senesnis modelis, bet kartu yra žolės pjovimo peilis ir diskas krūmams, o tavo pasirinktame variante tikriausiai bus tik galvutė zilkai

    neblogas pasirinkimas pats turiu 335fr jau 4m. gedimu kaip ir jokių išskyrus reguliavimą ir kuro zarnuke sutrukinėjo. skirtumas nuo 335fr, 336fr nebus disko medžiams, bet tavo modelyje geresni diržai. Ir galios pilnai pakanka ir dar kas labai patinka tai mažesnis svoris lyginant su panasiais modeliais

  2. Sveiki, jau atsibodo vargti su senu kinišku no name ir atėjo laikas pirkti nauja trimeri. Šienaujama per mėnesį apie 2 kartus po 15-20a. Žolės aukštis apie 20-30 cm, bet bus vietų kur žolė bus ir iki kelių. Reikia ne itin brangaus iki 1000lt, kol kas išsirinkau šį: http://www.ginalas.lt/lt/katalogas/stih ... es/56.html , bet šiek tiek gąsdina kad nebūtu per mažai galios. Gal kas turi panašu ar gali pakomentuot ar pakanka galios, kaip pačio trimerio kokybe ar patogus ?

    Geriau imk min fs 90, nes ten jau kardanas, o ne trosas vamzdyje, man taip aiskino konsultantas kai sau rinkausi.

  3. Nudžiūvo nes žiemą nušalo, reikia prieš žiemą duoti kalio trašų. Galiu spėti kad vasarą buvo didelis augimas, kai atėjo žiema krūmai buvo dar su lapais, tai reiškia buvo nepasiruošę žiemai, o viskas kas nesumedėję nušąla prie ~-5. Čia bent jau taip aš manau. Kas nušalę pašalini, kas spogsta palieki.

  4. Skinti reikia dar žalias prieš pat nokimą, nes sunokusios krenta ir buna labai minštos (nuskini po pusę uogos) tad šviežias sunku realizuoti. Sodinamos paprastai kaip ir visi augalai + mėgsta kalį (tręšimas (1:0,5:1,2)) + atramos.

    Galima gamint: kompotai, tyrės , uogienės, džiovinti, vyna, šaldyti (bet tada pasidaro jos rūgščios).

×
×
  • Create New...