Jump to content

tamasius

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario tamasius paskelbtas turinys

  1. Pirkau Prienų "Ordo", kaina 42lt, pagamintas Latvijoj. Vaizdas iš apačios maždaug toks: laidai pajungti prie kontakto kur yra įspausta "+", prie laisvo varžto įspausta "Д" po dvigubu melynu laidu slepiasi toks kontaktas prie kurio yra įspausta "-"
  2. Gal galit padėt pajungti voltmetra http://www.lytagra.lt/en/35996-ei8006-voltmetras-192101004.html yra 3 kontaktai, +, -, Д ir mase nuo korpuso. Pajungiau į Д pliusą, tai įtampą rodo, bet lempute raudona nedega. Generatorius nuo audes, ar įmanoma pajungt taip kad voltmetras suzadintu generatoriu? Ar likę + ir - yra kazkam kitam skirti?
  3. wtf?? - ateina kuras is filtro smulkaus ? - ateina kuras nuo pompukes (pajungimas ant pompukes iš viršaus)
  4. tamasius

    Smėliasvaidė

    senukai, statybiniu prekiu parduotuves.
  5. tamasius

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    http://www.husqvarna.com/lt/products/336fr/#articles kubatūra tokia pati, gal senesnis modelis, bet kartu yra žolės pjovimo peilis ir diskas krūmams, o tavo pasirinktame variante tikriausiai bus tik galvutė zilkai neblogas pasirinkimas pats turiu 335fr jau 4m. gedimu kaip ir jokių išskyrus reguliavimą ir kuro zarnuke sutrukinėjo. skirtumas nuo 335fr, 336fr nebus disko medžiams, bet tavo modelyje geresni diržai. Ir galios pilnai pakanka ir dar kas labai patinka tai mažesnis svoris lyginant su panasiais modeliais
  6. tamasius

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    Geriau imk min fs 90, nes ten jau kardanas, o ne trosas vamzdyje, man taip aiskino konsultantas kai sau rinkausi.
  7. Sveiki, gal kas gali pasakyt kaip įpilt tepalo į hidraulą?
  8. tamasius

    Šilauogės

    Nudžiūvo nes žiemą nušalo, reikia prieš žiemą duoti kalio trašų. Galiu spėti kad vasarą buvo didelis augimas, kai atėjo žiema krūmai buvo dar su lapais, tai reiškia buvo nepasiruošę žiemai, o viskas kas nesumedėję nušąla prie ~-5. Čia bent jau taip aš manau. Kas nušalę pašalini, kas spogsta palieki.
  9. tamasius

    Gervuogės

    Dirva kaip ir avietėm. Paruošimas žiemai - prilenkimas, paguldymas ant žemės, nes jauni ūgliai apšąla, nušąla.
  10. tamasius

    spanguoliu auginimas

    Kas, kur ir kokia kaina parduoda?
  11. tamasius

    Aktinidijos

    Skinti reikia dar žalias prieš pat nokimą, nes sunokusios krenta ir buna labai minštos (nuskini po pusę uogos) tad šviežias sunku realizuoti. Sodinamos paprastai kaip ir visi augalai + mėgsta kalį (tręšimas (1:0,5:1,2)) + atramos. Galima gamint: kompotai, tyrės , uogienės, džiovinti, vyna, šaldyti (bet tada pasidaro jos rūgščios).
×
×
  • Create New...