Jump to content

vademaras222

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    alytus

vademaras222 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Nei aš nei kas kitas dėsnių nepakeisim. Faktas tas kad ir be termostato variklis pakankamai sušyla. Na bet jei pas jumi po pusės valandos darbo variklis be termostato lieka šaltas tai jūs jau pakeitę fizikos dėsnius . gerbiamasis pabandyk su nauju ar tikrai svariu radiatorium be termostato pasiekt kad nors ir 80laipsniu temperatura NEIMANOMA Viskas įmanoma, kadangi aušinimo sistema turi du ratus, mažą ir didelį . termostatui užsidarius visas aušinimo skystis sukasi mažu ratu jam atsidarius mažas ratas užsidaro ir visas varomas per didyjį ratą, tai yra per radiatorių, taip termostatas palaiko tolygią temperatūrą. kada jo nėra skystis eina per abu ratus pastoviai , variklyje temp lėčiau kyla lėčiau krenta. jeigu sunkiai dirba netgi kyla ir iki 100,
  2. Nei aš nei kas kitas dėsnių nepakeisim. Faktas tas kad ir be termostato variklis pakankamai sušyla. Na bet jei pas jumi po pusės valandos darbo variklis be termostato lieka šaltas tai jūs jau pakeitę fizikos dėsnius .
  3. Taip kuro sąnaudoms tas turi įtakos žiemą. Jeigu važiuojam trumpai, kaip ir minėjai blaki, tai termostatas ar pridengtas radiatorius, tai vienas ir tas pats, variklio nei termostatas nei žaliuzė nešildo. o metamas todėl, kad mažiau problemų būtų,(rusiškų detalių kokybę visi manau žino) kurios kerta per piniginę. Juo labiau jei pilamas vanduo žiemą, būtina išmest ,nes kol sušils motoras radiatorius bus užšalęs. Ir nereik -20 pakaks ir-5. kas liečia temperatūras, kas tada palaiko jas pvz. t25 . Ogi niekas. Žiemą prisidengiam turbiną (aušinimo) ir vuolia. Vasarą be pridengimų dirbam. varikliai tuo pačiu kuru ir tuo pačiu principu dirba,taip oru, taip vandeniu aušinami. Žodžiu jei trumpai važiuojant kuro sąnaudos bus didesnės ir su termostatu ir be termostato.
  4. pasidaro keista, kai tikina, bet argumentų nulis. panašiai kaip kažkada skaičiau, klausimas kas yra hidraulinis ratų apkrautuvas mtz ir kaip jis veikia, o tema pasisuka visa kad reik pakeist dusliarkė į vamzdį ir turėsi daugiau arklių. sorry jei neturit argumentų nemalkit š...
  5. Termostato pas mane niekad ir nebuvo, bet susipylęs tasolą . Paaiškinkit ką duoda ta temperatūra 80-95 . Jeigu arent, kultivuojant , pas mano traktoriuką ir taip laikosi temperatūra 80 be jokių termostatų. Lengviems darbams kita kalba. Bet pagrįskit argumentuotai , kas pasikeičia pasiekus tą jūsų norminę temperatūrą . Tepalas geriau tepa? (kuo labai abejoju) Gal salerka geriau sudega, ar dar koks navarotas atsiranda?
  6. Jokio pasiruošimo tam hermetikui nereik . Naują tarpinę apipurški (apdažai) iš abiejų pusių. truputį palauki kol apdžiusta aerozolis ir dedi vieton. Tas flakonėlis apie 28lt pakanka apie 15 auto tarpinių.
  7. Meskit lauk termostatus ir nesukit galvos dėl temperatūrų ,svarbu kad nebūtų aukšta. Iš naujų meta juos. Žiemą žaliuzė jei nėr kardonasar dar kas nors Mano sasiedas nusipirko dėvėta mtz80, ką manot jam gi žema temperatūra reik dėt termostatą. Patarimo nepaklausė įsimetė termostatą, pakilo temperatūra virš 100 ir termostatas suveikė. (matomai pristriges buvo) ir ką , pliupsnis šalto skysčio ir karterin vanduo. Nutempiau į dirbtuves. Tik neklausiau ką pridarė, reiks pasidomėt. O tiems kas sakot kad temperatūra turi būt 80-90 ar kiek ten, pagrįskit kodėl jei įtikinsit pažadu ir į savo senuką įsidėt termostatą
  8. Jeigu vedasi nesuk galvos dėl to varžto. pas mane to varžto 10 metų kaip nėra ir vedasi puikei, tik reik žinot visus jo kaprizus. Nes kiek puskačių tiek kaprizu. reik išsiaiškint kiekvienam individualiai, kiek oro atidaryt kiek pumpuot kaip šiltam kaip šaltam. bet jei žmogus tampo 3h (kaip čia kažkur skaičiau, pagarba žmogui už tokia kantrybę.) tai siūlau prašyt kaimyno paveizėt arba mest puskačių ir dėt starterį. nes jei puskačius iš pirmo ar antro patraukimo neužsiveda na blogiausiu atveju iš trečio, reiškiasi kažkas ne taip.
  9. pakeist pakeisi bet ar laikys tau nauji. nes kada atsileidžia ir paplaka špilkas centravimo, vaistų nelabai yra. Jei atsileidę prie prie ''lašo'' turėsi keist ir jų korpusus bet jei prie tilto tai tai reik keist ir tilto korpusas . dabar pasakysiu kodėl. Kada atsileidžia, paplakama netik centravimo špilkos bet ir visa plokštuma prie kurios prisispaudžia vadinama ''rankovė'' (ta dalis kur stabdžių būgnas susimontuoja)o čia ir prasideda ,veržk kiek nori nepadeda . Kitas dalykas gręžt stambesnėms centravimo špilkom nelabai yra priėjimo ,nes reikia gręžt pastačius vietoje (prisukus) nes kitaip (gręžiant atskirai) nepataikysi tiksliai išcentruot. Jei plokštuma stipriai paplakta, netgi veržiant gali suskilt kampai. Kaip žinote špyžius nelinksta bet lūžta. Bandyk sodint ant eboksidinės dervos ar ko nors panašaus. tik sudėjus lengvai suveržk o kai sustengs priveržk nuo dūšios, bet proto ribose. Perkant dėvėtą traktorių, pirma reik į pavaras žiūrėt jei atsileidę net negalvokit na nebent norit vargt su jom. t25 ir t40 ligos dėl nepriežiūros, jei gerai suvaržyta problemos nebus. mano nuomonę galima ginčyt . tik su argumentais prašom.
×
×
  • Create New...