Jump to content

rimuliux

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Siauliai

rimuliux pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. rimuliux

    Triušių auginimas

    Supratau, tai net nebemeginsiu deti atgal i lizda. O gal zinot kas kuom juos geriausia maitinti, as skiedziu 12 proc grietinele su virintu vandeniu, tai labai geria, maitinu is svirksto. Siandien visai toks atkutes, laksto po deze.
  2. rimuliux

    Triušių auginimas

    Sveiki, noriu patarimo. Siandien ryte is lizdo radau ismestus du triusiukus jiems 2sav. vienas jau sustinges, kitas dar kvepavo, bet jau buvo atsales, emiau sildyti, pasiseke, parsinesiaunamo, pamaitinau karves pienu, kaip ir prakuto, gyvena bliudelyje su sienu prie radijatoriaus. kokie sansai jam isgyventi? Ar nesti ji i lizda? Taip suprantu kad patele neismaitina, nes dar viena negyva radau lizde. Dabar lizde liko 4 triusiukai ir vienas pas mane namie. Ar triuse ji priims? Patarkit ka daryti?
  3. rimuliux

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Mes pirkom Siauliuose metalo bazeje, du kartus cinkuoto tinklo, bet 1.7mm, nes 2mm neradom. Ten siaip labai daug pasirinkimo yra, tai grindim emem su mazesnem akutem, o sonus ir virsu su didesnem. Sako, jei viena karta cinkuotas tinklas, jis pradeda nuo triusiu ismatu rudyti, ir paskui triusiai turi nemazu bedu su kojom.
  4. rimuliux

    Triušių auginimas

    Manau, kad nuo veisles tai nepriklauso, o nuo imuniteto, mano kaliforne pati pirma susirgo, o va zelandes laikosi, kiti misrunai keli sirgo kiti ne. Zodziu nesuprasi.
  5. rimuliux

    Triušių auginimas

    buvo ir man tokia mintis kilusi laikyti su triusiais vistas, nes triusiai labai daug grudu ir kormo pribarsto, bet pabijojau del ligu tai ta mintis ir atkrito.
  6. Sveiki, as taip pat sulaukiau sios ligos pas save, visi taip pat skiepyti, isskyrus prieauglis, jo dar nespejau suskiepyti.Susirgo viena besilaukianti patele, ir vienas 2.5men triusiukas. juos atslyriau, tai laukiu kas dabar bus. Norejau jau sia savaite skiepyti, bet dabar bijau, nes raso kad negalima, nors vetas sako kad skiepyciau.Sako, kas jau ruosesi krist, tai tas ir kris, skiepysi ar ne.
  7. rimuliux

    Triušių auginimas

    sveiki, atrodo pavyko issiusti zinute, pries tai kiek siunciau jos kazkur dingdavo. Esu naujoke triusiu augintoja. Sulaukiau pirmos vados 06. 29 atrodo visi gyvi ir sveiki, tikiuosi kad taip ir toliau bus. Noreciau prisijungti prie jusu kompanijos ir su jumis bendrauti, taip pat gauti patarimu rupimais klausimais.
  8. rimuliux

    Triušiukai

    Sveiki, esu naujoke triusiu auginime, triusius laikau tik apie pora men. Vakar viena patele atsivede (tiksliai nezinau kiek, nes nenoriu labai lysti, bet atrodo 5 ar 6 triusiukus). Triusiams duodu zolytes, sieno, obuoliuko, grudu ir kombikormo kazkokio lenkisko (pirkau vaistineje). Ar maziems triusiukams reikalinga kazkokia speciali prieziura, ar palikti viska daryti triusei ir i lizdeli nelysti (bet vis idomu ar jie visi gyvi)
×
×
  • Create New...