Jump to content

Mindaugas Pleška

Nariai
  • Pranešimai

    87
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Mindaugas Pleška

  1. susirašai visas skiltis į excelį ir taspats gaunasi. :)

    Aš naudoju exselį ir viskas liuks.

    Man akį užkliuvo tavo nuotraukoj kur yra "nėštumas" , kam tu dar valandas rašai ? :lol:

    Valandos reikalingos, nes valandų skirtumas gali sudaryti net kitą parą.

    Excel'is neįspėja apie artėjantį nėštumą, reikia pačiam galvoti. O kai turi ir kitų darbų, tai skaičiuoti nebėra laiko.

    Mano tikslas neįsiųlyti programą, o tiesiog parodyti kokia programa aš naudojuosi. Už ją mokėjau, todėl veltui atiduoti nesinori.

  2. Jei rimtai tai nelabai suprantu klausima. Kazkada panasu klausima turejau ir as. berods atsakymo nebuvo. Kiek teko matyti realybej ivairiu lenteliu, nei viena man neitiko.

    Dabar susipaprastines. visa istorija xls lentelese rasausi. o "darbine" pasidares paciame tvarte ant magnetines lentos. man taip labai patogu. toje lenteleje, pateles nr. kada su kuom suleista, kada atsivede ir kiek. dar rasausi dar du stulpelius, jau ne pagal pateles nr. o pagal datas. t.y. kada kelinta patele vesis ir paskutinis stulpelis irgi pagal datas, kada kokia patele mesti pas patina.

    Visus duomenis vesdavau ir aš į paprastą lentelę, bet vieną kartą pražiopsojau atsivedimą ir praradau 11 triušiukų. Tai nutariau, kad reikia programos, kuri skaičiuotų viską ir įspėtų apie artėjantį gimdymą.

  3. Labas vakaras. Reikia Jūsų visų pagalbos. Susidūrėme su tokia problema: į didelį narvą suleidom dviejų, skirtingų, lizdų jauniklius. Šie apuostinėjo naują vietą ir pradėjo peštis!!! Ką daryti, kad jie nesistengtų vienas kitam galvų nukąsti? Padėkit.

    Tai atskirk vel. Siaip dideli narvai su daug triusiu man nepasiteisino. Labai sunku sukontroliuot viska.

    Atskiriau. :)

    Norėtųsi visą prieauglį laikyti, panašaus amžiaus, viename narve.

  4. Labas vakaras. Reikia Jūsų visų pagalbos. Susidūrėme su tokia problema: į didelį narvą suleidom dviejų, skirtingų, lizdų jauniklius. Šie apuostinėjo naują vietą ir pradėjo peštis!!! Ką daryti, kad jie nesistengtų vienas kitam galvų nukąsti? Padėkit.

  5. ginto rašė:

    Gal kas zino kur galima nusipirkti 2,5x5cm sieto edzioms?

    Senukuose yra

    Kur tu jo matei aš senukuose klausiau tai jie apart 2x2 nieko geriau pasiūlyt negali ir netgi neatsiveža.Jei radai parašyk kur tai yra mes tuoj jį nupirksim. :eusa-clap:

    Mes pirkome Senukuose(Panevėžyje)

  6. Turiu klausima ar galima patelei duoti vietoj vandens pieno (karves) taip siekiant padidinti jos pieninguma?

    Rekomenduoju paprasčiau ir be eksperimentų - į pašarą įberkit kmynų

    Galima duoti karvės pieno, bet ar jos gers? Ne visos patelės jį geria. Pienas turi būti visada šviežias.

  7. as irgi ateinu su kvailais klausimais :icon-wink: kai triusiukai pradeda patys esti ar jiems irgi galima duoti zoles, kopustlapiu, rukeliu? mes kazkaip pabijodavom,kad nesuviduriuotu....nes ir taip neisbrendam is tos problemos. ar lasinbat jodo i vandeni profilaktiskai? mes karts nuo karto duodam labai silpno kalio permanganato tirpalo ir silpno jodo tirpalo.

    na mano triušiukai tai kai tik išmoko valgyt,tai ir valgo ir žolę ir grūdus,nes viskas pas patelę sudėta,tai ir jie pribėga ir kramto.kopūstlapių ir runkelių dar nedavėm.

    Mes triušiams iki 3 mėn. neduodame nei kopūstų (kad pilvų nepūstų), nei burokų (kad nesuviduriuotų). Kol kas nė vienas triušis dar nesuviduriavo. Šiaip patelė pati prižiūri ką triušiukai ėda.

×
×
  • Create New...