Jump to content

eho112

Nariai
  • Pranešimai

    133
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius eho112

  1. On 2022-10-16 at 13:24, jawax pranešimas:

    Jei būtų greičio daviklis, tai rankiniu būdu purškiant slėgis ir srautas būtų pastovus ir nešokinėtų, nes greitis naudojamas tik automatiniam režime. 

    Greičiausiai srauto matuoklis ir bus, jei rankiniu režimu vizualiai purškia vienodai, o srauto rodmenys šokinėja labai. 

    Greičio daviklį lengva parikrint, ar tikslų greitį rodo lyginant su traktoriaus ar pvz telefono navigacija.

    Automatiniam režime kompiuteris normą palaiko pagal greitį valdydamas srauto reguliatoriaus pralaidumą atsižvelgiant į srauto matuoklės siunčiamus duomenis.

    Bet kaip minėjau, pirmiausia visas kabelių jungtis supurškst reikėtų, nes gali būti ir tokia smulkmeną. Buvo atvejis kai po dirvinio taip pat nebepalaikė normos, tai užteko išplaut srauto matuoklę iš vidaus su kontaktų purškalu.

     

     

    Pasirodo srauto matuoklis sugedęs buvo, žiūresim kiek tarnaus naujas. Ačiū už info 🙂

  2. Prieš 10 valandų, jawax pranešimas:

    Čia dirbant taip nustojo veikt? Filtrai visi švarūs? Gal pradžiai pakaktų visas jungtis išvalyt/supurkšt kontaktų valikliu. 

    Srautas krenta iki 0, o kaip realybėj, nustoja purkšt?

    Išlaiko vienodą slėgį rankiniu režimu stovint ir purškiant?

    Šiaip daug kas gali būti, kabelis lūžęs, srauto matuoklė, srauto reguliatorius, o dėl automatinio normos išlaikymo dar ir greičio daviklis.

     

    Nustojo purškiant, filtrai švarus, kai nukrenta ant 0 purškia vistiek, slėgis vienodas išlieka ant rankinio, tik perjungiant ant automatinio uzkyla iki galo, toks vaizdas kad greičio daviklis čia bus kaltas( bet greitį rodo), nes pirmais metais irgi nuėjo daviklis tai slėgis uzkilo iš karto, tik ne aš purškiau tai negaliu pasakyti ar srauta rodė ar ne, purkštuvas dviejų metų, bandysiu greičio daviklį pasikeisti, dar Pasvalio agrodyleris sako kad srauto matuoklis bus kaltas.

  3. On 2022-08-05 at 07:47, Turbo pranešimas:

    Pas mane filtras issibarste (tokie zirniukai), tai visi filtro elementai uzkiso slanga kuri ejo iki voztuvo virs kabinos, ir ta voztuva uzkiso, tai teko ir ardyt, valyt. Mestras, kuris pildė turejo pastebet, kad slegiai blogi. 

    Speju, kad pas mane bėda knopkeje kur reguliuoja šalti, nes jau prasisuko antrą eilę beveik, kažkiek pučia, kondensatas irgi bėga..

  4. Prieš 1 valandų, Eduardas pranešimas:

    Radiatorius priekyje užkištas arba kompresorius nebegyvas. Kad kondiškė šaldytų, radiatorius turi kaist ir aušintis. Pas kolegą grėbiant šieną, dėl užkišto radiatoriaus traktoriaus variklis nekaito, bet kondiškės siurbly aliuminis išsilydė. Kas sakė kad jūsų kompresorius veikia? Buvo pajungti manometrai? Dar variantas sugedęs slėgio daviklis

    Dėl kompresoriaus užtikrino kur pildė vietoje, minėjo apie kažkokį tai vožtuvą kad gali būt pastriges...

×
×
  • Create New...