Jump to content

mindaugas.sil

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    skuodas

mindaugas.sil pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Laba diena Turiu problema, eriavede pirma karta atsivede eriuka, pati neistume istraukem patis. Bet po gimdimo visiskai nebevalgo jau 3 diena kas gali buti ? Ir kaip galeciau padet ?
  2. nk nestums pvz as dabar esu uzsenije ir daug skaisuoju todel idomu kainos o sekretoriu as neieskau
  3. o kokios kainos jei nepaslaptis? uz rapsu ispaudas, rupinius, ?
  4. Apytikriai 1 karvei sušerta: 7 šienainio rulonai - 420 Lt, 3 šieno rulonai - 75 Lt, 900 kg grūdų mišinio (avižos, miežiai, kviečiai, rugiai, žirniai(proporcijų nežinau)) - 600 Lt, 25 kg baltyminių priedų - apie 40 Lt, 40 kg mineralinių priedų - apie 80 Lt, vienas laižomosios druskos gabalas - 11 Lt, sėklinimas - 87 Lt, gydymas praktiškai nieko nekainavo, turbūt vid. gavosi keli litai. Plius apie 15 proc. visų išlaidų teko skirt pamainai užsiaugint. Vasarą ganosi pievoje ir kiek duoda tavo karvutes pieno?
  5. zemaitijoje tajp pat nebrangus gali ir uz 40 bet neaiskus koks ten ira. sienas, sienainis jo nebrangu o kiek kainuoja konbinuoti pasrai? tiksliai as nezinau:)
  6. gerai as galiu ir 10 nusipirkti bet man su tajs pasarais na sienas taj nebrangus o visi kiti taj brangus. daleiskim rapsu, kombinuoti pasarai ar man apsimokes . zinau kad dbr piena paimtu is kiemo 68cnt kiekis nesvarbu.
  7. sutinku kad nieko gero 5 karves bet pradziai uztektu as manau o ka tu galvoji kad teme uzsenija lengva kalti pinigus?
  8. sveiki dabar esu isvazeves is lietuvos noriu grysti ir noriu verstis pieno gamyba ir pradziai turiu 40000lt neturiu nei karviu nei traktoriu. zemes turiu apie 6ha. ir ukinius paskirties pastatus smulkiam ukininkavimui. galvoju nusipirkti 5 karves ir po biski plestis. bet as neturiu visiskai tehnikos ir man reiketu pirkti visus pasarus ar man apsimoka?? esu panasiai skaiciaves nieko stebuklingo nesigauna bet plestis galima toliau . bet noriu isgirsti kurie turi patirties? ir kas galetu patarti ? is kart dekingas
×
×
  • Create New...