Jump to content

Erla

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Erla paskelbtas turinys

  1. Erla

    Triušių ligos

    Sveiki triušininkai. Pas mane triušidėje, kaip kuriems triušiams ant kojų atsiranda žaizdos, gal kas buvot susidūrę su šia problema. Triušiam žaizdos atsiranda tiek medinėm grindim narvuose, tiek sietiniuose. Kaip kuriem kiek apgija, bet po kiek laiko vėl atsinaujina. Triušiai ėda normaliai, nekūsta. Gal žinot kaip gydyti ir kas čia per parazitas įsimetė
  2. Sveiki, auginu vienos mėlynuosius, burgundus ir kalifornius.
  3. Erla

    Triušių auginimas

    Nerujojančios patelės lyties organai būna balkšvos spalvos. O kai rujoja raudonos, kartais net į melsvumą, taip pat lyties organai būna paburkę. Aš rujojančia patelę įdedu pas patiną ir stebiu kai patinas su patele sueina patelę išimu ir duodu patinui pailsėti, po valandos pakartoju ir taip du- tris kartus kas valanda. Paskui šitą kartojimą atlieku po penkių parų. Dažniausia patelė patino jau neprisileidžia, kaip sakau pyksta. Nežinau ar kas naudoja šį kergimo būdą, bet pas mane jis pasiteisina visu 100 procentų. Prašovimo pakol kas nė vieno pro šoną nebuvo.
  4. Šiaip nenaudoju, bet šį kartą taip išėjo kad neturėjau pasidaręs naujų tai ir ši puikiai tiko
  5. Šiuo metu auginu Vienos mėlynuosius, kalifornus ir burgundus.
  6. Erla

    Versline triusininkyste

    Deja deja paroda prie Prahos vyks rugsėjo 15-18 O šeip ruošiuosi važiuoti savo transportu, nes jau mačiau kai draugija į parodą Rygoj atvažiavo , gerai kad su savo transportu važiavau .
  7. Triušių parodos Čekijoje 2011 metais. http://www.cschdz.eu/kalendar-vystav.aspx
  8. Erla

    veislynai

    Burgundai iš L9 ir Latvijos o vienos mėlynieji tik iš latvijos
  9. Erla

    veislynai

    burgundus, vienos mėlynuosius ir kalifornus. Kiek žinau šiais metais rugsėjo mėnesį Prahoje vyks didelė paroda, ruošiuosi važiuot.
  10. Erla

    veislynai

    Na kaip čia pasakius, jei kam reik galiu latvių kordinatesir telefonus parašyti tikrai negaila
  11. Sveiki norėjau, pasiteirauti gal kas turite užsienio veislynų adresų Lenkijoje, Vokietijoje, Čekijoje ar Austrijoje info gali būti vokiečių ar anglų kalbomis.
×
×
  • Create New...