Jump to content

Baranis

Nariai
  • Pranešimai

    22
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Baranis

  1. Seip tai didziuju veisliu triusius negalima auginti ant tinklo, kojos bus zaizduotos. o, kad ir belga uzauginti iki 7-8 kg ir dar ekologiskai turi tureti pukius reproduktorius. Pats auginu keleta belgu, bet jie nera tie triusiai is kuriu butu galima reikalauti, kad daznai ir po daug vestu, nualinsi patele (kaip ir bet kuria kita).

    Tavo vietoje auginciau misrunus jie nera tokie reiklus, mesai puikus derinys kalifornas+belgas, gaunasi gera mesos iseiga, greit auga, daug veda.

  2. Noriu patarimo, vis vargstu su viena tiuse, niekaip nesuprantu kas jai yra. Buvau rases kad ant jos ausu atsiranda zaizdutes, ausis visiskai svari balta, zaizdutes uzgyja ir dingsta tada po kiek laiko kitoj vietoj atsiranda, zaizdute sausa uzsideda sasiukas ir uzgyja. As kaip buvo patare jai purskiau biokilu pries keleta savaiciu. Ji turi vaikuotis tai grazinau atgalios i narva. Kaip manot kas cia gali buti? Ka reiktu daryti?

    Lengvos formos miksomatoze

    O ka tokiu atveju daryti?

  3. Noriu patarimo, vis vargstu su viena tiuse, niekaip nesuprantu kas jai yra. Buvau rases kad ant jos ausu atsiranda zaizdutes, ausis visiskai svari balta, zaizdutes uzgyja ir dingsta tada po kiek laiko kitoj vietoj atsiranda, zaizdute sausa uzsideda sasiukas ir uzgyja. As kaip buvo patare jai purskiau biokilu pries keleta savaiciu. Ji turi vaikuotis tai grazinau atgalios i narva. Kaip manot kas cia gali buti? Ka reiktu daryti?

  4. Kas gali paatart jei yra ausu erke geriau gydyt su neostomosan ar biokil? Na apie neostomosana kaip ir zinau, butu geriau apie biokila, galima purkst tiesiogiai i ausi? ar tai vienkartinis ar reikia kartot purskimus? kaip ji naudot butu gerai kas naudojot kad patartumet :)

  5. Sveiki, esu dar zalias triusiu auginime ir yra beda, keleta men auginu sau ilgaausius ir man rodos pasigavo vienas maksimatoze, ausyse atsirado pulinukai, ir ant ausies zaizdukes, vienos akies vokas patines, bet nesenai skiepyti visi. Ar cia jau viskas jam :icon-rolleyes: ? kokiu budu gali uzsikresti kiti? ir jei cia maksimatoze greit paguldo?

    Dekoju :)

×
×
  • Create New...