Jump to content

Arvisss3

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Arvisss3 paskelbtas turinys

  1. Arvisss3

    Šilauogės

    Sveiki, noreciau isigyti keleta krumeliu silauogiu, noriu sode pabandyti pasisodinti. Gal kas gali parduoti Vilniuje ar aplink? Lauksiu pasiulymu i PM. Aciu.
  2. Arvisss3

    Triušių ligos

    Pas mane lygiai tas pats, du triusiai tokie buvo, isveziau i kita savo sodyba vienkiemyje. Iki siol gyvena kuo puikiausiai, o tokias pazeistas vietas kaip nekeista isgydziau su Baneocin tepaliuku. JIs su antibiotikais nuo alergiginiu padariniu.
  3. Arvisss3

    Triušių ligos

    sergancius kaip ir sakiau mano manimu reikia kuo greiciau musti , nelaukiant nieko . Su kitais nezinau ka patarti Jei skiepisi imuniteta igaus po 2 sav. jei jau serga tai bus darblogiau (skiepiti serganciu negalima) . Reiskia reik laukti ziemos ir skiepyti tik naujus maziukus? O vakcinuoji pats ar vezi triusius i veterinarijos klinika?
  4. Arvisss3

    Triušių ligos

    o valgyt tikrai juos galima?
  5. Arvisss3

    Triušių ligos

    Kolkas neskiepyti, amzius 2,5 menesio. Simptomai prasidejo pries 1,5 savaites, nuo to laiko tos pazeistos vietos dideja.
  6. Arvisss3

    Triušių ligos

    Sveiki, labai reiketu patarimo del tokiu triusio ligos simptomu kaip foto. Is 10 triusiusku 2 yra su tokiais simptomais. Yra tokie guziukai, kurie plinka ir dideja. Ar tai uzkreciama, ar gali vieni nuo kitu apsikresti? Triusiai auga lauke istisus metus.
  7. Mane situacija geresne. Patalpoje viena atsivede 4, visiems sakes, kita irgi 4 atsivede, irgi tas pats. Iskart visas 6 pateles istremiau i lauka. Pasekoje gavosi taip: 1 atsivede 10, visus uzaugino, kita atsivede 6 - visus uzaugini, trecia atsivede 4, kolkas visus augina, jiems tik 5 dienos. Ketvirta patele vakar atsivede, siek tiek paziurejau, lygtais 4-5 suskaiciavau. Isvada padariau, kad tik lauke ir laikysiu.
  8. Manau trenk visas i lauka, nes ta patalpa prazudys isvis viska.
  9. Parasyk kaip seksis su paskutine vada
  10. Bandyk su misrunais, kai kurie sako kad ne tokie jie lepus viskam. Pas mane misrunai is kalifornu pateles ir N.Zelando baltojo. Kolkas jokios bedos. Nenuleisk ranku, keisk pateles jei jos jau kelinta kart taip daro ir viskas.
  11. Pas mane ant groteliu irgi buna kad atsiveda, bet tai pasitaiko jei pramiegi ir neidedi sieno. paskui idedi ir pradeda ji tampyt ir sukt lizda. Cia viena is priezasciu. Dazniausiai as iskart sieno pridedu i gimdykla.
  12. jei maistas ivairus, jokiu bedu neturi but. Seriu vasara zole, papildomai gauna sieno ir kombikormo. Kombikorma gauna tik pateles kurios jau turi atsivest ir kol augina maziukus. Ziema mieziai ir sienas. Kartais koki kopusta, morka, buroka ar runkeliuka gauna desertui. Viso to mano triusiams pakanka.
  13. Kai patalpoje pas mane 3 vados issimete, tai jau niekada daugiau i patalpa nenesu. Net ir vesiasniam orui sugeba lauke issiauginti maziukus, nei siltoje patalpoje.
  14. Patalpoje ziurek apsvietima, pas mane buvo toks dalykas, kad bijojau salnu ir perkeliau i garaza, kur apsvietimas labai mazas buvo, tai jau 2 kart ismete triusiukus. Lauke pasitaiko kad numeta koki viena kita, bet pagrinde visus uzaugina kuo puikiausiai.
  15. O auga lauke ar patalpoje kur nors?
  16. Arvisss3

    Triušių auginimas

    Cia ta kur atsivede triusiuku?
  17. Arvisss3

    nuorodos apie triusius

    parasyk savo meila i PM, permesiu, turiu meiluose savo kazkur.
  18. Arvisss3

    Triušių auginimas

    Smagu kai pirmieji isgyvena, pas mane pirmu dvieju pateliu susalo, mat nepriziurejo, taciau dar dvieju jau irgi kaip ir taviskiai, priziureti ir auga sau.
  19. Pas mane pasitaiko tokie variantai irgi kad para pragyvena ir vsio, bet tai nutinka tik su pirmaja vada, paskui susitvarko kuo puikiausiai.
  20. Arvisss3

    Triušių ligos

    Visi lauke gyvena pas mane. Susirgus tam triusiui as ji perkeliau i siltnami, kad maziau vejuota butu.
  21. Arvisss3

    Triušių auginimas

    Na pas mane visaip pasitaiko, gauna sviezios, jei daug zoles buna tai ir padziusta keleta dienu, duodu ir viskas ok.
  22. Arvisss3

    Triušių ligos

    Subine sausa ir svari visuomet buvo. Snukis ir lupos irgi ok. Tai jei jau ji nesiotoja, tai ja jau nukalt? Nes salia kiti narvai, bet visi kiti visiskai sveiki. Ir siaip dazniausiai tai vasara suserga, o dabar kai lauke -20 virs susirgo gal nusale tas ausis triusis ?? Sunku pasakyt, kitiems kazkaip nenusalo.
  23. Arvisss3

    Triušių ligos

    Subine sausa ir svari visuomet buvo. Snukis ir lupos irgi ok. Tai jei jau ji nesiotoja, tai ja jau nukalt? Nes salia kiti narvai, bet visi kiti visiskai sveiki. Ir siaip dazniausiai tai vasara suserga, o dabar kai lauke -20 virs susirgo
  24. Arvisss3

    Triušių ligos

    Sveiki, imetu kelias foto, gal kas pasakys kas cia per dalykas? Istorija tokia: Ziema triuse pasidare apatiska, nieko neede, galvojau jau sakes bus. Po savaites pradejo po biski esti, akys pradejo slapiuoti, pilvas minkstas ir kliuksi kai pakeli triusi. Svarve buvo nereali. Taip praejo laikas iki vasario ir viskas stebuklingai grizo i vietas. Puikiai eda, judri, gyvybinga. Taciau nuo vasario pabaigos pradejo suktis ausys kaip lapai, tiesiog suragejo virsutine dalis. Viena ausis jau nuluzo pati apie 2 cm, kita dar vis su kieta virsune, bet manau ir nulus tuoj. Kame cia kampas su siuo triusiu? Ausys viduje visiskai svarios.
  25. Arvisss3

    Triušių auginimas

    vaje kaip gaila mažylių,o čia triušienės pirmoji vada?turėjom ir mes vieną mamytę,kuri vis šaldė,šaldė vaikučius,kol atsidūrė sriuboj. su kita triušiene, va dabar turiu apie 17d triušiukus,jau vakar iš lizdo išlindę buvo.o daug,bet nežinau tiksliai dar kiek.2 radau sušalusius kokią 5d po gimdymo ir išmestus iš lizdo.priėjau tokios nuomonės,kad gal išmetė,nes matė,kad visų neišmaitins. o tavo triušiukai nemanau,kad sušalo,gi žiemom išgyvena.čia jau mamytės jaučiu problema,nedavė jiems valgyt,nesirūpino.jei pirma vada ir taip kartosis,patariu puodan.nes ir mes 4 vadas su ta nerūpestinga apturėjom.triušiukų kankinimas ir patiems mums stresas. Na kad pas mane ji priziurinti yra, jau pries tai turejo dvi vadas, tai viskas buvo gerai, vienasyk uzaugino 10, kita syk 6, ne vieno nenumete, o dabar visi 9 atvese jau buvo. Dabar kita turetu jau atsivesti siomis dienomis, tai vakar visa narva tempiau i garaza, bijau kad vel tas pats neatsitiktu.
×
×
  • Create New...